Перфектни гърди?

21.10.15
22:19

Здравейте, знам, че за някои въпроса ми ще звучи смешно, но все пак. Как се определят добре тренираните гърди? Защото има някои зърната им сочат надолу(не знам дали се изразих правилно), а други са си така нагоре (нещо като по средата на гърдата, но не точно, надявам се, че ме разбрахте. Понеже аз съм направил голям ама голям гаф въпреки, че винаги съм тренирал всичко равномерно незнам защо се е получило така. Дясната ми е гърда е някак си по “недоразвита” или незнам как да го нарека понеже зърното на дясното е някак си по надолу нали сочи надолу а другата си е по нагоре, което е наистина много смешно и грозно и се мъча да го оправя. Та коя гърда се води, че съм я “тренирал” по-добре, въпреки, че винаги съм се старал да тренирам всичко равномерно.
И ако някой разбра въпроса ми е може да ми предложи някаква програма да го оправя това грозно нещо, ще съм благодарен.

http://imgur.com/Fv7US8D - Нещо такова, но той пак е добре. Мойто положение е още по-зле.
Също да допълня, че вътрешната част на гърдите ми я няма никаква. Направо съм отвратен колко неправилно съм тренирал.

22.10.15
01:11

1. В природата няма пълна симетрия и две напълно еднакви неща. Винаги едната половина на тялото ти ще се различава от другата.
2. Формата и вида на гърдите зависи от гена ти, от натрупаната мускулна маса и процента подкожни мазнини.
И все пак какво имаш предвид под “грешно трениране”. Ако смяташ, че не изпълняваш упражненията правилно, започвай да коригираш постепенно техниката си. Това е.

Всеки си има вкус, за теб перфектно е едно, за мен перфектно е съвсем различно.

22.10.15
17:27

Помислих си, че това е тема-анкета относно женски гърди :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1