27.10.15
20:07
Искам някой който е компетентен в тази област да ми помогне със създаването на хранителен режим тренирам 3-4 пъти седмично кардио бягам по 3-4 км. Също така упражнения с дъмбели в домашни условия и за това търся помощ за режима. Висок съм 183 и тежа 78-77 на 16 години
28.10.15
09:58
Как да задаваме въпросите си, за да има шанс някой да ни помогне.
/повече информация е нужна: как се храниш сега (с точност); какви цели гониш (с точност) и по-детайлно описание на тренировките/
Искам да сваля килограми и да направя релеф. Храненето:
Овесени ядки
Към 9 часа ям две сварени яйца с жълтъка
На обяд :ям ориз с месо или зеленчуци с месо сменям ги през ден.(зеленчуците са от готовите миксове грах,царевица,зелен боб и т.н.) ориза го приготвям на пара.
Вечер ям също от тези зелвнчуци приготвени на пара или салата(домати и краставици/или салата от зеле).
Тренировките ми включват упражнения предимно за горната част на тялото основните (бицепсово сгъване прав/от коляно,чукове, и най основните упражнения
Мнението беше редактирано от sayler на 03.11.15 21:20.
28.10.15
18:38
На тая височина килограмите са ти повече от идеални, не виждам смисъл да сваляш.
казано от sayler на 28.10.15, 17:45:
Тренировките ми включват упражнения предимно за горната част на тялото
Тук ти се крие основната грешка. :)
28.10.15
19:41
Струва ми се, че ядеш прекалено малко.
Другото ти го казаха - тренирай цялото тяло. :)
Виж тази статия.
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 28.10.15 19:42.
Благодаря ви
И за колограмите искам да сваля още малко за да получа ама или много някакъв релеф
Мнението беше редактирано от sayler на 30.10.15 19:37.
01.11.15
20:49
При този ръст и килограми няма на какво да изкараш релеф. По-добре качи някпй килограм, заприличай на мъж, и чак тогава се занимавай със сваляне.
Мнението беше редактирано от Иван Благов на 01.11.15 21:51.
Мен ме притеснява това че от тези килограми не малка чат са и мазнините искам точно тях да изчистя и да сваля още малко
Мнението беше редактирано от sayler на 03.11.15 21:20.
Здравейте започнах спазване на режим но сега мисля да почна нвд и ако може да ми помогнете с подготвянето
Висок съм 183 тежа 75
Окб-2312
Дневна доза протеин :187гр=750kcal
75гр въглехидрати =300kcal
90гр мазнини=812
Закуска: 3 супени лъжици овесени ядки с същото количество кисело мляко/или 3 яйца на омлет или варени
След час и половина два ябълка или киви
Обяд свинска пържола на скара /пилешка пържола с салата(краставица,домат,китайско зеле или обикновенно зеле)или варен грах
Отново час и половина след обяда някакъв плод грейпфрут или ябълка
Следващото хранене 2-3 варени яйца
Вечеря същата като обяда
Обичам сиренето гледам да не ям много заради мазнините но все пак.
За обяд ям и риба скумрия но рядко защото нямам време да я приготвям.
Тренирам през ден правя кардио почти след всяка тренировка а някой дни който ми се падат почивни бяга сред природата.Приемам йохимбин преди тренировка.Естесвено не ям хляб,не ям сладко,не пия газирано.След тренировката ям по 1 банан когато се сетя.
Мнението беше редактирано от sayler на 06.02.16 22:55.