28.06.05
12:23
Никога до сега не съм взимал креатин, и се чудя дали да пробвам, та въпроса ми е какви постижения да се очакват горе долу за един-два месеца за човек тренирал 1 година примерно правя 10*70 на лежанка, но много бавно качвам кила на лежанката и дали изобщо за толкова време ще има съществена промяна в силата. Сри за нооб въпроса ама ще съм много благодарен ако отговорите.
28.06.05
12:28
[quote author=”Питона”]Не очаквай сила от въздуха!
Говорим за креатин+ яко тренировки+ яко ядене+ протеинови шейкове след тренировките.
Тогава вече да!
Ще започнеш със или без зареждаща фаза! 5 грама, преди и 5 след тренировка поддържаща фаза! В нетренировъчен ден - 5грама сутрин на гладно и 5 преди лягане на глаедно!
Изсипваш прахчето на езика си, изпиваш 3 чаши вода и си готов! Препоръчвам ти марка Сатурн или Оптимум! Успех
28.06.05
12:50
Въпроса ми беше точно дали ще кача повече сила, защото знам, че със сигурност ще кача маса и примерно 10*80 постижимо ли е като резултат за около месец, имайки в предвид, че никога до сега не съм взимал креатин(т.е. нещо като нарастване на силата на начинаещият).
[quote author=”®off™”]Въпроса ми беше точно дали ще кача повече сила, защото знам, че със сигурност ще кача маса и примерно 10*80 постижимо ли е като резултат за около месец, имайки в предвид, че никога до сега не съм взимал креатин(т.е. нещо като нарастване на силата на начинаещият).
Ще качиш сила, точно за 10 * 80 не знам, може и до 3*85 да вдигнеш, както съм аз. От месец и малко пия креатин на Оптимум и в началото имах доста сила. Сега вече нямам кой знае какво повишаване на силата в последните 1-2 седмици, но се стремя да запазя постигнатото.
28.06.05
13:12
[quote author=“kara”][quote author=”®off™”]Въпроса ми беше точно дали ще кача повече сила, защото знам, че със сигурност ще кача маса и примерно 10*80 постижимо ли е като резултат за около месец, имайки в предвид, че никога до сега не съм взимал креатин(т.е. нещо като нарастване на силата на начинаещият).
Ще качиш сила, точно за 10 * 80 не знам, може и до 3*85 да вдигнеш, както съм аз. От месец и малко пия креатин на Оптимум и в началото имах доста сила. Сега вече нямам кой знае какво повишаване на силата в последните 1-2 седмици, но се стремя да запазя постигнатото.
Аз сега вдигам 4*85, а с 80 незнам защо, но само 5 повторения. Кажи само колко си вдигал преди да започнеш с креатина.
28.06.05
13:42
[quote author=”Питона”]Тогава вече да!
Ще започнеш със или без зареждаща фаза! 5 грама, преди и 5 след тренировка поддържаща фаза! В нетренировъчен ден - 5грама сутрин на гладно и 5 преди лягане на глаедно!
Изсипваш прахчето на езика си, изпиваш 3 чаши вода и си готов! Препоръчвам ти марка Сатурн или Оптимум! Успех
Ти на базата на каква информациа определи дозировката на креатин за Офф ???
@фф, значи преди креатина правих серии с 60-65 кг*8, а сега ги правя със 75, а вдигнах 2 пъти 85 кг преди 10-на дни(аз съм 70 кила). Малко занемарих режима, че ходих на сватба...ама сега се пооправих и смятам да бутна 90 веднаж до 2 седмици.Но по принцип на мен гърдите са ми най-слабата мускулна група,имам чувството че никога няма да иамм много сила на гърди....поне креатина малко ми оправи самочувствието...
28.06.05
16:22
земи си на JK нали там имало биоанабол.... :lol: :D 8)
28.06.05
18:46
[quote author=”Питона”]Тогава вече да!
Креатина не се ли пие след Основно ядене ???
28.06.05
21:11
[quote author=“cRuSh”][quote author=”Питона”]Тогава вече да!
Креатина не се ли пие след Основно ядене ???
пие се сутрин на гладно и след тренировка догава най лесно тялото го освоява :D
Аз като го пия на гладно и ме боли стомаха. Според мен най-добре е след ядене. Може и без зареждаща фаза. В интернет бях чел, че поемането на 3 гр. креатин на ден в продължение на 30 дни води до същия ефект, както като се пие със зареждаща доза. Даже може да се поръси върху ядене и пак ще се усвои добре (отново четено от интернет).
29.06.05
16:53
А на Нутрим креатина добър ли е???
29.06.05
17:00
Не съм пил нутрим,но по-добре вместо до гледаш да спестиш няколко лева си вземи Оптимум.
29.06.05
17:08
ти си куку ако си го купиш... струва .. майка си и баща си тоя креатин ... аз пия топя на biotech и съм мн доволен струва 34.50 500 грама ама по добре си земи тоя на wider :D по хубав е и е на същата цена 8)
29.06.05
23:42
Ами в момента имам точно 12 кинта да отделя за креатин и за това питам дали на Нутрим е хубав креатина, защото видях че върви 12лв за 100грама.
30.06.05
10:09
то тоя на wider ако не бъркам е там някаде 15 лева за 120 или 150 грама беше :D нека някои друг дет знае точната цена каже
30.06.05
12:54
100 грама ти стига точно за зареждащата доза и това е
01.07.05
15:03
Искам да питам сега няколко въпроса:
1. Каква е разликата дали креатина се пие със сок или с вода и добре ли е изобщо да се пие с вода?
2. Четох, че креатина може да се използва и без зареждаща фаза, ако е така каква е разликата м/у цикъл със и без зареждаща фаза(в материала пише, че за един месец и с двата вида се постига един и същ резултат- вярно ли е?)?
3. Как е по добре да го приемам- да разтворя дозата или да си я изсипя на езика и да изпия сока?
4. Чаената лъжичка с връх или без връх е?
Хора можете ли дадете сайтове на Оптиум,Нутрим и т.н. ?
И креатина на Биогейм добър ли е 100г. 12.30лв. ?
аз пих от тоя на нутрим и честно казано май само си дадох парите ползвам и други техни продукти аминокиселините примерно ми качват силата осезаемо но тоя креатин не ми повлич изобщо вярно е че качих сантиметри докато го пих(2 месеца) но тогава започнах и първия си хран режим и мисля че е от яденето
01.07.05
15:47
[quote author=”®off™”]Искам да питам сега няколко въпроса:
1. Каква е разликата дали креатина се пие със сок или с вода и добре ли е изобщо да се пие с вода?
2. Четох, че креатина може да се използва и без зареждаща фаза, ако е така каква е разликата м/у цикъл със и без зареждаща фаза(в материала пише, че за един месец и с двата вида се постига един и същ резултат- вярно ли е?)?
3. Как е по добре да го приемам- да разтворя дозата или да си я изсипя на езика и да изпия сока?
пие се със нещо сладко ... примерно глюкоза 2.50 за 1 кило да кажем ... 40-50 грама глюкоза и креатина смесващ ги и пиеш по този начин се овеличава и оскорява освояемоста 8)
разликата междо със зареждаща или без е не в ефекта ами в дните .... когато ще осетиш ефекта без зареждаща става по бавно просто :D
по добре е да си го сипваш на езика и да пиеш глукоза разтворена защото ... примерно моя креатин не се растваря ... :evil:
а за лъжичката ...май е без връх а ако има връх то ще е малак :lol:
[quote author=“hollowlife”][quote author=”®off™”]Искам да питам сега няколко въпроса:
пие се със нещо сладко ... примерно глюкоза 2.50 за 1 кило да кажем ... 40-50 грама глюкоза и креатина смесващ ги и пиеш по този начин се овеличава и оскорява освояемоста 8)
разликата междо със зареждаща или без е не в ефекта ами в дните .... когато ще осетиш ефекта без зареждаща става по бавно просто :D
по добре е да си го сипваш на езика и да пиеш глукоза разтворена защото ... примерно моя креатин не се растваря ... :evil:
а за лъжичката ...май е без връх а ако има връх то ще е малак :lol:
Глюкоза=сок или някаква друга сладка напитка така ли?
Ами глутамина той как ще се комбинира с креатина?
01.07.05
15:58
в соковете пак има сладки неща ама не в толкова голями количества :D защо проблем ли ти се струват 2.50 за 1 кило глюкоза ... на ден ще пиеш не повече от 50 грама ... то 1 кило ще ти стигне за 20 дни :lol:
а за глутамина ... пие се след трен и преди лягане по 5 грама за да те възстанови :D
друго да питаш :wink:
[quote author=“hollowlife”]в соковете пак има сладки неща ама не в толкова голями количества :D защо проблем ли ти се струват 2.50 за 1 кило глюкоза ... на ден ще пиеш не повече от 50 грама ... то 1 кило ще ти стигне за 20 дни :lol:
а за глутамина ... пие се след трен и преди лягане по 5 грама за да те възстанови :D
друго да питаш :wink:
Ооо вярно че глукозата се продаваше и си я пиеш с креатина.
А креатина трябва ли да го комбинирам освен с глутамин и глюкоза с нещо друго като протеин например?
Аз сега си поръчах Супермасс 2100 и Амино Ацид 3800 на Биогейм и след като надявам се постигна желаните килограми да започна да пия креатин заедно с другите неща към него глюкоза и глутамин.
01.07.05
16:13
оххх ти май... си лъган някога много лошо .. кво е тва комбиниране няма такова нещо при суплиментите :D има го комбинирането само при забранениете медикаменти :twisted: при суплиментите секо нещо си деиства само за себе си :D а ако ли не ... комбинираи си глутамин+протеин+креатин+амино+витамини+ЗМА+трибестан 8) ей тва е комбинацията :twisted: :twisted: :twisted:
а за супермасс..... по добре да си беше купил 1 кило протеин на нутрим и 2 кила глюкоза и да ги смешаш :D ако мене питаш.... щеше да имаш повече ефект :lol: и малко сложни въглехидтари ... картофки и ориз и си готов...ма нищо де то секи се прецаква така първия път :lol: :lol: :lol:
[quote author=“hollowlife”]оххх ти май... си лъган някога много лошо .. кво е тва комбиниране няма такова нещо при суплиментите :D има го комбинирането само при забранениете медикаменти :twisted: при суплиментите секо нещо си деиства само за себе си :D а ако ли не ... комбинираи си глутамин+протеин+креатин+амино+витамини+ЗМА+трибестан 8) ей тва е комбинацията :twisted: :twisted: :twisted:
а за супермасс..... по добре да си беше купил 1 кило протеин на нутрим и 2 кила глюкоза и да ги смешаш :D ако мене питаш.... щеше да имаш повече ефект :lol: и малко сложни въглехидтари ... картофки и ориз и си готов...ма нищо де то секи се прецаква така първия път :lol: :lol: :lol:
Добре де не комбиниране а приемане на креатин+глутамин примерно :twisted:
Пич незнам защо да съм се прецакал да вземеш протеини или да вземеш Супермасс 2100+Амино Ацид 3800 със сигурно има разлика то ако е така от Супермасс 2100 няма да има разлика със Супермасс 2100+аминокиселините по-бързо можеш да постигнеш някакъв ефект :wink:
01.07.05
16:31
я погледни ко пише съдуржа геинера ти ..... 23 % протеин и сичко друго кво ... прости въглехидрати ... е чесно да ти кажа ... 1 кило глюкоза дет ти е прост въглехидрат ти е 2.50 лева... аз за тва ти казха ... 1 кило протеин хубав и 2 кила глюкоза смесваш ги и готово то е същото :D ама сам си решаваи де....
01.07.05
17:07
А да питам при зареждаща фаза добре ли е да се пие по 5 грамова доза:
1. Рано сутрин
2. Обяд(или преди тренировка)
3. Следобяд(или след тренировка)
4. Преди да си легна
:?:
[quote author=“hollowlife”]я погледни ко пише съдуржа геинера ти ..... 23 % протеин и сичко друго кво ... прости въглехидрати ... е чесно да ти кажа ... 1 кило глюкоза дет ти е прост въглехидрат ти е 2.50 лева... аз за тва ти казха ... 1 кило протеин хубав и 2 кила глюкоза смесваш ги и готово то е същото :D ама сам си решаваи де....
Ок сега няма да спорим Супермасс 2100 мисля че е по-добре да се вземе от колкото протеин+глюкоза.
п.с. знам какво е съдържанието му си пише :wink: