31.10.15
20:10
Здравейте ще започна директно за да не пиша излишни редове. Преди няколко години бях доста пълен.Сега отслабнах и съм висок 185 тежа 78кила.Проблемът ми е че на върха на гърдите остана малко сланинка :) !Какви упражнения за гърди трябва да правя и как да разпределям храненето си тъй като постоянно ми казват че трябва да кача маса.Благодаря предварително!
31.10.15
20:44
За гърди най-хубавите упражнения според мен са лежанките. Относно храненето в момента идва зима и е идеалният момент да качиш ММ да ти се постегне тялото и след това да започнеш да чистиш Март, Април месец. Не че не е възможно да качваш и лятото, но предполагам искаш визия за тогава.
01.11.15
11:23
До колкото знам мазнината на гърдите се чисти трудно особено на връхчетата.Упражненията ми за гърди главно за долна част ли трябва да са или 50%на50% за да успее мусколът да изсмуче тази трудно достъпна мазнина!
Виж сега... Мазнината си е мазнина. Мазнините няма как да се трансформират в мускули. Двете неща са напълно различни. Няма как чрез определено упражнение да премахнеш мазнината натрупана в гърдите.
Мазнините се повлияват преди всичко от хранителният режим (диетата) и от енергоразхода през деня.
Ако искаш да повлияеш на мазнините, трябва да си в калориен дефицит и да сваляш килограми.
Ако искаш да качваш мускулна маса (съответно килограми) трябва да се примириш с мазнинката в гърдите. Защото освен, че няма да й повлияеш, може да натрупаш още мазнини, просто защото при всяко качване на ММ се качват и малко или много мазнини.
Иначе ти препоръчвам базовите упражнения- хоризонтален лег и кофички.
01.11.15
23:47
Тренирай си гърдите и прави кардио, хем мускулът ще се развива и оформя, хем ще гориш мазнините.
11.11.15
15:34
Благодаря за съветите ! Ще се възползвам от вашите препоръки и ако даде ефект след 2-3 месеца отново ще ви пиша надявам се с резултати.