Разлика между Carbojet Basic и Carbojet Mass?

02.11.15
14:03

Здравейте може въпроса да е глупав, но не съм много запознат, а ми изглеждат еднакви, но имат разлика в цените. По пътя на логиката по-скъпото е по-хубаво, та каква е разликата между тях голяма ли е и заслужава ли си да дам повече пари за Carbojet Mass? И другия ми въпрос ако може да ми кажете как да го приемам, то пише, но да попитам все пак. Преди и след тренировка по 1 чашка и половина(това, което е в кутията) нали? Чашката мисля, че я дават 50гр. Благодаря предварително!

На пръв и бърз поглед - съвсем не са еднакви - различават се по количеството белтъчини в доза и вида на въглехидратите, единият съдържа и креатин + някои не особено значителни екстри. Приемаш толкова, колкото ти е необходимо, за да постигнеш търсеното количество енергия и въглехидрати за деня.

За гейнърите сме говорили много, всичко това важи и за тези.
Твърдо не вярвам, че си изчерпал всички варианти да си осигуриш нужните въглехидрати чрез храна.

Наистина изборът на гейнър в много от ситуациите е напълно излишен, освен ако не си злояд, не страдаш от някакво заболяване и т.н.

Насочи се към един хубав протеин или пък аминокиселини разклонена верига (BCAA) в комбинация с креатин монохидрат и това би ти било достатъчно като базов стак.

Въглехидратите се набавят най-лесно от хранителния режим, особено захарите, които са в основата на повечето гейнъри.

02.11.15
21:47

Добре, благодаря ви за мненията по принцип бях спрял за известно време за това си помислих, че ще е добър старт гейнъра да си върна силата. Ако се насоча към този стак BCAA и креатин монохидрат кои продукти бихте ми препоръчали(марка и т.н.)

Креатините на пазара са много, повечето са качествени. Разгледай:

Optimum Nutrition Creatine Powder
Universal Creatine (Creapure)
Pure Nutrition Pure Creatine
SAN Micronized Creatine
NOW Foods Creatine

За BCAA продукт моят фаворит е BCAA Blast, като Xtend също е добра опция, но напоследък има за какво да се критикува.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1