05.11.15
20:51
Здравейте.Така искам да ви попитам какво трябва да се яде преди тренировка а и също след тренировка.Знам че има стотици такива статии но не мога да намеря подходящата:(Но и да кажа ходя на фитнес след училище и не мога да си приготвям в къщи примерно.Също така и съм близко и до Билла. На 14г. :)
06.11.15
17:16
Преди тренировка аз лично ям Пил месо 200гр + 1-2 домата. И след 1час отивам на фитнес. Не яж въглехидрат или ако ядеш тогава нека минат 2часа преди тренировката. А след фитнес можеш да ядеш бърз въглехидрат и след 1и30 мин да ядеш здраво ядене богато на белтък и бавен въглехидрат като ориз,картофи + тел месо или пилешко.
08.11.15
12:54
Тази статия видя ли я?
Съветвам те да обърнеш внимание на частта, че всяко хранене е важно и ако цялостно храната ти не отговаря на нуждите, то яденето преди и след тренировка не може да компенсира.
казано от Вероника Налбатска на 08.11.15, 12:54:
Тази статия видя ли я?
Съветвам те да обърнеш внимание на частта, че всяко хранене е важно и ако цялостно храната ти не отговаря на нуждите, то яденето преди и след тренировка не може да компенсира.
Напълно подкрепям.
Не се вглъбявай в някакви дребни неща, гледай картинката в по-общ план. Качественото хранене през целия ден е много по-важно от това какво ще ядеш един час преди или след тренировката.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 16.11.15 15:54.
Аз лично гледам преди тренировка да съм имал повече хранения, за да имам повече сили, но да не е хапвано точно преди тренировката, за да не ми е тежко. Иначе след тренировка почти винаги 1-2 банана + протеин. Ако няма протеин то като се прибера ям нещо по-протеиново и така.
Наскоро бях на консултация в една компания (главно отидох, за да ме премерят безплатно) и като казах, че ям банани след тренировка консултантката ми се накара. Много спорове има по този въпрос, за това аз съм се отказал да се вглъбявам и предпочитам да действам, както се чувствам добре.
Преди тренировка може да не се яде изобщо ...но след тренировка е задължително да има яко папкане иначе няма да има качествено възстановяване ....и според мен е хубаво по голяма част от калориите за деня да са след тренировката .....преди това с ядене без ядене все тая ....(wasntme)