12.11.15
14:30
Nov 12, 14:05
Здравейте :) Момиче съм на 19 години, тренирала съм 12г. художествена гимнастика в момента съм 52кг 170см. Не мога да намеря подходящата програма, режим и тренировки, за моето тяло и това, което искам да постигна, а то е 50кг и много слаби, изчистени и не много мусколести крака. В горната част много се харесвам, имам плочки и т.н, в крака и дупе в никакъв случай не съм дебела и видимо отпусната, но аз съм перфекционист и изобщо не се харесвам (главно в областта на задна, външна и вътрешна част на бедрата). Както всяка гимнастичка първо пробвах най-голямата тъпотия- глад: резултата приличах на мумия в ръцете и лицето, в краката отслабнах, но не бях стегната ... Какво ли не пробвах във фитнеса с инструктор и без, пак не намерих моето. Хората просто не искаха да разберът, че искам слаби крака, а не мускулести и мощни . Пробвах крос фит прекалено много натоварване на горна част и в долната- никакъв ефект. Единственото, което ми пасна беше кик бокс и кардио, но треньора ми замина.. Знам, че няма как да слабея само в краката и ми се иска да намеря някакъв баланс.Моля ви за някакъв съвет, хранене, вид тренировки, кардио, каквото и да е :) Благодаря!
Темата беше редактирана от Вили Р на 12.11.15 14:45.
12.11.15
16:57
Ако започнеш да правиш повечко повторения с по-малка тежест, специално за краката ще успееш да ги орелефиш и да им намалиш обема :)
13.11.15
10:07
Здравей и честит дневник!
Когато започнеш да описваш първите си отчети, ще стане по-ясно как точно се храниш сега, ще имаме по-ясна представа и ще можем да коментираме нещо конкретно.
Не можах да разбера дали в момента по някакъв начин поддържаш физическа активност.
Сигурна ли си, че имаш нужда да сваляш тегло?