16.11.15
16:23
Привет ББ -тиймъри! След дълъг шпионаж на дневниците ви , най-накрая реших да се присъединя към вашето общество. Малко ми е трудно с написването на свои собствен дневник , но се радвам , че вече съм част от вас .
Малко информация за мен.
На 21 години съм , висока 172 см и тежа 62 килограма. От около 15-годишна възраст се боря с излишните килограми по възможно най-нездравословния начин (глад) , предполагам края се досещате какъв беше . Грешка , да ..Вече осъзната !
От около 2 години се старая да се храня здравословно , като от менюто си съм изключила вредните храни .Чувствам се добре в момента и с начина по който изглеждам , но това съвсем не ми стига , искам да се чувствам по-комфортно в “храма” си . :)
Целта ми е да се стегна . Проблена ми зона , както и на повечето мацки предполагам са бедрата . Успявам да си стегна краката , но тази вътрешна част на бедрата упорито се бори с мен ..
В момента , както и според сезона времето не е никак лошо и предпочитам да бягам в парка , правя го всеки ден , когато имам възможност по два пъти на ден . :))
Ще напиша примерното си меню по-късно !
Всякакви съвети , споделяне на опит и критики за мен са добре дошли .