Какъв протеин бихте препоръчали, който да има ефект !

17.11.15
20:24

Здравейте на всички.Нов съм във форума.Значи въпроса ми е следният : Какъв протеин бихте препоръчали и, от който сте доволни.
Значи на 16г. съм висок 1.71см ,63 килограма ! Целта ми е до лятото да стана поне 67-68 кила ако гледам по - реално на нещата.
Не ми остава време да ям по 6-7 пъти на ден, но гледам да ям най-малко 4 пъти ! Започнах фитнеса преди година и половина като бях 49кг.Пил съм гейнер до сега, но резултатите бяха минимални.Мисля да пробва протеин за мускулна маса ! И гледам да бъде качествен .
Какви са вашите мнения за сега съм се спрял на Суроватъчен Протеин, но ако ми кажете, че съм твърдо за гейнер ще чакам какъв гейнер ще препоръчате.Дайте съвети !
и забравих да спомена до сега съм пил Carbojet Basic   и  Mass-Tech ,  но както споменах по-горе, ефектът е минимален.
Вкъщи винаги има ядки (орехи,бадеми,фъстъци и т.н) и когато съм пред компютъра или чета по нещо ги ям.Но сега съм втора смяна на училище  и както знаете караме по дюнери,джобове,пици и така. За това се нуждая от някаква добавка ! Чакам вашите съвети :) !

Нямаш абдолютно никаква нужда от протеин като добавка. Можеш да ги стигнеш тези килограми и без да си даваш парите за глупости.

17.11.15
20:46

Да разбирам те , но при мен не е лесно разбери ме и ти. Ако пък стана 70 кила просто няма да имам думи. Решил съм да купя , защото нямам време да спазвам хранителен режим просто не става като съм на училище !

Добре, решил си. Разгледай тези протеини - най-горе са най-продаваните и препоръчваните от нас. Резултат от тях има, ако:

1. Цялото ти хранене е съобразено с целите ти;
2. Имаш нужната физическа активност, с която да провокираш тялото ти да отговори с покачване на активно тегло.

Това, за добро или за лошо, е факт. Може да го приемеш сега, преди първата кутия протеин, може и след n-тата. Това е въпрос на личен избор. Ние ти го споделяме, защото сме го научили също от главоблъскане и (не)успешни опити.

Кратък път без пропаст няма. :)

17.11.15
23:28

Значи вече съм решил като за последно ми препоръчайте кое да си взема 100% Whey Gold Standart или Syntha 6     за покачване на мускулна маса?

18.11.15
01:17

казано от El pistolero 7 Be на 17.11.15, 20:46:

Решил съм да купя , защото нямам време да спазвам хранителен режим просто не става като съм на училище !

Това изречение ясно показва, че е безсмислено да си купуваш протеин. Без хранителен режим, какъвто и протеин да си вземеш, няма да ти помогне да качиш мускулна маса. Отдлено не виждам какъв ти е проблемът, при положение, че имаш сто лева на месец да даваш за добавка, да не можеш да си купуваш с тези пари прилично хранене и когато си на училище. Щом имаш тези пари, проблемът явно е, че нямаш време за режими? А ако си по 10 часа на работа какво ще правиш?

И, все пак, за да не е офтопик, и двата продукта, към които си се насочил, ще свършат работа за покачване на мускулна маса (при наличието и на много други фактори...).

Училището не бива да е пречка на доброто хранене.

Ако храненето ти + допълнитеният протеин като добавка НЕ отговарят на калорийните ти нужди за целта, то пак няма да имаш резултат, въпреки че си си купил протеин.

Ако си решил да си вземеш протеин, то трябва да знаеш, че това не отменя нуждата да обръщаш внимание на храната си. Няма да навреди, може и да е полезна тази покупка, но има много по-важни допълнителни фактори за качване на тегло.

Подкрепям и Митко и за тренировките. :)

18.11.15
10:50

Да, напълно сте прави. Но както съм споменал и по-горе. Ям по 4 пъти на ден и примерно като изпия две дози на ден от този протеин (a Synthata се води заместител на хранене) мисля , че няма да имам проблеми.Какво мислите ?

При възможност за 4 хранения дневно съвсем спокойно можеш да си осигуриш всичко нужно чрез храна. По-евтино, по-здравословно, по-ефективно.

Нужното количество белтъчини за един ден в твоя случай се покрива от 2-3 пържолки и 6 яйца, а това най-вероятно няма да е единствената ти храна, която ще е източник на белтъчини...за каква нужда от протеин на прах говорим?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.11.15 15:19.

18.11.15
19:43

Мерси все пак, но мисля да си купя Synthata ако някой го е ползвал нека сподели  своето мнение :).

18.11.15
23:40

казано от El pistolero 7 Be на 17.11.15, 20:24:

Здравейте на всички.Нов съм във форума.Значи въпроса ми е следният : Какъв протеин бихте препоръчали и, от който сте доволни.

Здравей :) Най съм доволен от http://www.bb-team.org/hrani/id/757297_yaytse-tsyalo-tvardo-svareno . Виж нещо което се доближава до тях, ако нямаш възможност да си ги набавяш :) Шегата на страна - винаги можеш да си сложиш в джоба 2-3 твърдо сварени яйца

Мнението беше редактирано от Dymag на 19.11.15 12:23.

20.11.15
06:30

Ти си взел решението за себе си.
Очакваш да го подкрепят.

Добавките са индустрия,нейната основна цел е да печели кинти, като основното и оръжие е да ни накара да мислим,че без нейните продукти сме мъртви.

Да ама не,не си давай парите за глупости.
Вложи ги в месо или друга качествена храна.
А и съм убеден,че зад лъскавата опаковка има смес за сладолед.

Към автора на темата: вярвам, че това четиво ще ти бъде много полезно. Не го подминавай и не чети по диагонал. :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1