19.11.15
20:01
Zdraveite!
Predi da pusna tazi tema prochetoh dosta statii, temi i tn. s nadejdata da se naucha kak da kacha kilogrami i da napravq muskoli.
- Tova koeto razbrah e che trqbva mnogo da qm i mnogo da treniram. (Za hraneneto razbrah, no trenirovkite ne sa mi mnogo qsni zatova reshih da se dopitam do vas)
Predi vsichko malko informaciq za men :
- Az sum na 16 godini, visok sum 1,80, teja 59kg
Kakvo iskam : iskam da stana 65 - 70 kg i da sum zdrav ili po taka kazano “nacepen”
Zanimaval sum se s lostove, nqmam opit v fitnesa(samo giri v nas) predi sum pravel nabiraniq,kofichki, licevi i tn.
Imam muskoli no sum hurbav. Predi qdoh super malko po 2 rqdko 3 puti na den, dori kogato trenirah.
V momenta qm po 5-6 puti na den sutrin 3 qica, 4 filii hlqb dobrudja namazini s margarin, salam i kashkaval.
na obqd hapvam v daskalo 2 malki pici ot magazina “Lidl” s kolichka posle kato se pribera obiknoveno qm pileshka parjolka s 2 qica, 2 filii hlqb( i kiselo mlqko s zahar. Posle sled okolko 2 chasa pak qm 4 filii hlqb namazini s margarin, salam i kashkaval. I na vecheriq hapvam ili nqkakvo mesce(obiknoveno svinsko ili pileshko) ili qica ili neshto kato drobcheta, leshta, makaroni ili mandji. (i 2 filiki)
- Ne spazvam nqkakvi dieti i rejimi prosto si qm stabilno. Za sega ne treniram no iskam da zapochvam veche, predi mojeh 30 nabiraniq sega moga 10 s muki, za kofichki ne sum mnogo sigoren che shte naprava 10.
Chetoh che trqbva da nablegna purvonachalno na golemite muskolni grupi kato gradi,grub i kraka misleh da zapochna s lostove i kato zapochna da se spravqm s sobstevnoto si teglo da slagam tejesti i postepeno da uvelichavam.
P.S. - Hranq se stabilno ot ima/nqma 1 mesec predi da zapochna kantara pokazvashe 56 sega e na 59kg ne e mrudnal ot okolo 1 sedmica.
- Ako moje da mi pomognete s izbora na trenirovki.
Mersi predvaritelno ako imate vaporsi chustvaite se svobodni da pitate.
Stoite zdravi i shtastilivi.
Respect!
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.11.15 21:07.