Лелчето тренира

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.10.18
23:19

Мъртва тяга:
3×40кг;3×50кг;3×55;3×60кг;3×1×65кг.
Лицеви опори 5×3бр.
Набиране
Планк на топка

20.10.18
00:05

Четвъртък:Сайклинг
Петък:30 клека с 30кг.
Военна преса с гири по 7,5кг.
Набиране
Ластик
Хип тръстери
Планк
Кизомба

21.10.18
19:59

Мъртва тяга
Набиране
Лицеви опори
Скрипец
Шейна

09.11.18
14:36

Мързи ме да пиша както винаги 😶 .Довечера съм на тренировка,но през деня бях на масаж и тренера каза,че ще ще е кардио,а не както обикновено силова 😝
Преди време се опитах да се похваля с една придобивка,нищо общо няма с тренировки,но това не ми пречи да се похваля, още повече че колекцията се увеличава

Мнението беше редактирано от Валя С. на 09.11.18 14:37.

10.11.18
08:48

За вчера:
Мъртва тяга с трап бар
Лежанка
Набиране
Ластик
Ренегатско гребане

01.12.18
19:17

Както винаги съм несериозна с писането,но за сметка на това си тренирам редовно.
Като цяло ми е и скучно да пиша,че тренировките ми не са особено разнообразни .
Има напредък в някои упражнения ,на други застой.Тягата вече ми е 70кг.,лицевите опори са 4бр.клек-40кг.,а набирането макар и доста добро в сравнение с другите дами от залата,продължава да се случва с помощ от тренера.
По план януари съм решила да заменя 1 месец в залата със Спининг,като дамата която го провежда го съчетава с изправителна гимнастика,определена изправения гръб е поредното нещо над което трябва да работя.
Кизомбата си върви паралелно и като един хаотичен човек типично в мой стил започнах да ходя и на Бачата.
Поздравявам ви и с едно мое любимо парче от танците,спокойна нощ!

13.12.18
10:02

Тренировката от вчера:
мъртва тяга
набиране
хип тръстери
ластик
Вечерта-Кизомба
По времето на танците си направихме клипчета,от малка си ходя прегърбена,покрай тренировките нещата значително се подобриха,но от това което видях си личи явно,че има доста върху какво да поработя .Бях планувала за януари изправителна гимнастика,но ми се наложи малко да  променя плановете си.Ще се постарая да намеря време поне февруари.

15.12.18
23:12

Клек:3×20;3×30;3×40;2×2×45кг.
Дърпане на шейна с крак-редуване на ляв и десен
Набиране
Бутане на шейна с 20кг.5 дължини

17.12.18
23:35

Вчеря-не помня 😊
Днес:
Тяга с трап бар
Лицеви опори
Набиране
Екстензии
Вечерта:Бачата

20.12.18
14:55

Мъртва тяга
Лицеви опори
Набиране
Шейна с тежестта на новия треньор 😁
Снимка с настоящия треньор, който за съжаление скоро ще е бивш. Надявам се да ни е оставил в добри ръце.

23.12.18
22:36

Някъде по-нагоре постнах снимка,че тренировка пропускам само,ако съм мъртва.Е,явно другия път ще внимавам повече 😁 Трети ден съм с температура и се чувствам като изцеден лимон. Днешната тренировка за пръв път е пропусната,но се надявам поне за утрешния ден да съм вече на крака 😏
Весело посрещане на празниците, мили съфорумци!
💋

26.12.18
21:16

Мъртва тяга
3×40;3×50;1×60;3×5×50кг.
Напади с по 8кг.пудовки
Шейна
2дължини с 20кг.
3дължини с 30кг.
Ренегатско гребане с по 5кг.
Бърпи 3×10бр.
Днес беше първата тренировка с новия треньор. Мисля,че знае какво прави,но хич не обичам да ме вадят от зоната ми на комфорт. Този месец ни е опознавателен и безплатен, ще имам време да реша дали е моят човек или ще се завръщам към домашните тренировки.

30.12.18
09:23

Сумо тяга
Бутане на шейна с 30кг.
В почивките планк
Обръщане на гума
Скок кутия
Гребане на уред,на който не знам името
Клек
Не съм вдъхновена от начина по който преминават тренировките.Много се изчакваме с другите, структурирани са ми странно и не знам какво още,но вече се оглеждам за нещо ново. ☹

06.01.19
22:41

Сумо тяга -70кг.
Набиране 4×4
Екстензии 3×10
Шейна с 20кг. -8 дължини (4×2)
Планински катерач 20бр. 3 серии редуване с планк-стандартен и страничен

12.02.19
08:37

Добро утро!
Много време не съм писала,но този път не мога да се похваля,че много съм тренирала.С новия треньор не бяхме от една кръвна група и на този етап се отказах.Бях доста преуморена от препускането от работа на тренировка ,танци и всички други ангажименти ,с които се бях затрупала,но почивката доста ми се услади и сега трудно влизам отново в редиците на трениращите.Нямам кой знае какво да описвам,но все пак в общи линии през седмицата спортните ми активности изглеждат по следния начин:понеделник-Бачата,сряда-Кизомба,неделя-Каланетика.
За днес Йога в домашни условия.Ако не ме до мързи мога да добавя и един спининг.

25.02.19
20:40

Събота и неделя-Кизомба семинар
Днес-бачата

Мнението беше редактирано от Валя С. на 26.02.19 07:34.

12.03.19
23:59

Не знам какво става с мен,но за последните 6години такъв период дълъг на нетрениране май съм нямала.Мързел ли е или просто нужда от почивка, нямам идея,но за днес отчитам Каланетика в група и се надявам ентусиазма ми за тренировки скоро да се завърне, че идва лято. Добрата новина е  че поне килограмите продължават да вървят надолу 😍

18.04.19
23:26

Привет!Изгубих се, но този път за голяма част от времето,в което ме нямаше не тренирах.От началото на месеца съм с карта содексо(спортпас) или както там се казваше и след малко драми около начина на ползване на приложението им вече най-накрая се завърнах в клуба на трениращите. На този етап ходя само на групови тренировки,но съм в процес на търсене на нов треньор. Днес за пръв път ходих на Табата, не знам дали това че никак не харесвам кардио ли наклони везните, но никак не ми хареса. Засега не мисля да повтарям тази тренировка, но пробвах флай пилатес и останах много доволна, ще се ходи пак.И като за финал една снимка от Каланетиката от неделя  🙂

20.04.19
14:07

За вчера отчитам Кизомба и веднага след това Бачата, днес функционална тренировка в група.

11.05.19
01:21

Привет!
Трудно ми е да заспя, та реших да си напиша в дневничето отчета. Няма нищо ново засега, все така си ходя на групови тренировки и танци.ТRX ,body pump, pilates, fly pilates, Kizomba и Бачата са най-често посещаваните.Драмите със Содексо отминаха бързо и с кеф си обикалям по залите.
Доволна съм и от килограмите, първо  овладях постоянния глад, сега съм и в малка емоционална дупка водеща след себе си липса на апетит, така че тепърва на този етап очаквам още минуси. Иска ми се и отново да тренирам с тежести, но докато не открия треньора с главно “Т” не смятам да си губя времето.

Иван

11.05.19
11:45

Към момента, в Бургас, забрави за главно “Т”.

11.05.19
23:36

казано от Иван на 11.05.19, 11:45:

Към момента, в Бургас, забрави за главно “Т”.

Ех,Ванка предадохте ме вие с Митето 😡😁
Най-много ме е яд за набирането и лицевите,толкова бях напреднала 😊

24.12.20
06:12

Привет!Привет!Нямам идея дали някой ме помни,нямам идея и дали ще продължа да пиша ,но тези дни разполагам с доста време покрай Корона вируса,та реших поне един пост да направя ?.
Последно като погледнах съм писала,че търся читав треньор. Е,намерих го, потренирах  и сега съм в принудителна почивка по медицински причини ?.Тренера няма нищо общо, просто се оказа, че не трябва да вдигам тежести.Поради създалата се ситуация я карам на така любимите си групови тренировки, но само със собствено тегло, а поради известни за всички причини,това се случва он-лайн.Тази година навърших 40,но съм доволна, че на фона на тази не  малка възраст съм в най-добрата си физическа форма и то благодарение на предната карантина, където разполагах с много време и смятах доста стриктно калории. Сега все още не броя,този път съм малко по-либерална.Надявам се поне да си запазя килограмите, но сега след празниците ако не съм съумяла януари ще имам цял месец за себе си.През новата година имам планове да стана Пилатес треньор. Пожелавам си го!На фона на предстоящия светъл празник ви пожелавам днес да получите най-желаните подаръци в компанията на най-любимите ви хора ?

23.09.23
22:50

Привет,привет!
Появявам се веднъж на високосна дето има един лаф ?,но днес ми остана малко време, което ми се случва рядко (до сега ? -Инсайт 1),та вдъхновена от последния си пост,реших да пиша отново. Може да е рядко,но е готино да види човек какви ги е мислил и вършил преди и да има възможност да сравни със сега.Скоро се навършиха 2 години от както съм действащ Пилатес треньор (засега 2 пъти седмично).След 2 седмици ставам на 43години, а съм в още по-добра форма.Здравословния проблем още не съм го разрешила,но засега съм го оставила на 2ри план.Имам групичка за отслабване и споделям в you tube нискокалорични рецепти. Какво да ви кажа,доволна съм от свършеното ?

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1