Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимМъртва тяга от дефицит
Румънска тяга
Лицеви опори
Набиране
Планк на топка за фитбол-5 кръга с ръцете в двете посоки
Честит празник,дами!
Мъртва тяга
Румънска тяга
Хип тръстери без тежест на един крак
Лицеви опори
Набиране
Клек:
5×20кг,3×30кг.,3×40кг;2×45,1×50кг.
5×40кг.;5×40кг.;10×30кг.
Лицеви опори
Набиране
Мъртва тяга:3×40кг;3×50кг.3×55;1×60;1×62;1×65
Екстензии
Лицеви опори
Набиране
Ластик
Вчера:Мъртва тяга,военна преса,набиране,ластик и едно упражнение,в което при легнало положение съм с вдигнати крака,които бавно свалям надолу
Днес :нещо като йога практика с Гери Брънзова
Мнението беше редактирано от Валя С. на 17.03.18 21:09.
Сутринта:
Клек:5×20кг;3×30;3×35;3×3×40кг.
Румънска тяга 3×10×40кг.
Лицеви опори
Хип тръстери 4×5×40кг.
Набиране
Планк на една ръка
Вечерта:Кизомба
Мнението беше редактирано от Валя С. на 19.03.18 22:48.
казано от Валя С. на 19.03.18, 22:44:
Това пък що за животно е? Звучи като по-зловещ братовчед на зелената анаконда.
20.03.18
19:11
Много секси животно 😄
Не ги разбирам аз тия танци. Защо човек ще иска да прави облечен нещо, което обикновено се прави без дрехи?
казано от Boby_ на 20.03.18, 11:22:
казано от Валя С. на 19.03.18, 22:44:
Това пък що за животно е? Звучи като по-зловещ братовчед на зелената анаконда.
Хахахаха 🙂)) тея зомбита, бачати, мачете 🙂 все такива. Аз също не ги разбирам, понеже са латинотанци и не са ни в кръвта, но има хора които им харесват. На мен също ми идват много еротични.
Относно Кизомбата:като цяло тя не е само танц ,а начин на мислене,в днешно време жените сме свикнали да сме наравно с мъжете,а понякога ние сме водещата фигура.Мрънкаме,че всичко правим сами,че искаме мъже които да ни глезят и тук идва въпроса,след като един път сме взели контрола в свои ръце,можем ли лесно да го върнем обратно?!Кизомба те учи (е поне в клуба,в който ходя) да следваш партньора,да му се довериш и според тях този нов модел на мислене се пренася и в живота.Вярно или не,не му мисля много .Харесва ми идеята ,обичам да танцувам.Като ученичка съм танцувала 4 години латиноамерикански танци и определено ги чувствам като моето нещо.А на фона на един 12 годишен брак,където романтиката отдавна си е отишла мисля,че най-безобидното нещо,което мога да правя без да ме гризе съвестта е Кизомба.
htmlhttp://faktorbg.com/news_details/422/Кизомба—танцът—филосифия-който-учи-на-доверие-и-дава-любов.html
Мнението беше редактирано от Валя С. на 21.03.18 19:52.
Тренировката вчера:
Мъртва тяга,Румънска тяга,Екстензии,Набиране
Тренировката днес:
Клек,Шейна,Лицеви,Набиране,Ластик
Миналата седмица обичайното:
Клек,мъртва тяга,румънска тяга,лицеви опори,набиране,екстензии,шейна. В петък-Кизомба.
Днес:
Мъртва тяга 3×30кг.;4×15×40кг.
Лицеви опори,набиране,ластик-под и надхват ,общо 200бр. 😧
Мнението беше редактирано от Валя С. на 02.04.18 13:57.
Тази седмица към обичайните клек,тяга,набиране,кизомба и т.н. добавям ренегатско гребане,военна преса и хип тръстери ☺
Сутринта:Клек,лицеви опори,набиране,шейна.
Вечерта:Кизомба.
Мнението беше редактирано от Валя С. на 09.04.18 21:51.
Клек:
5×20кг;5×30кг;5×35кг;3×40кг;2×42кг.
Набиране
Екстензии
Не съм писала тренировките от предните дни,такива имаше,но не ми остава време .Не е голяма загуба,нищо по различно от обичайното,добавям само сумо тяга и дърпане на шейна.
Мнението беше редактирано от Валя С. на 22.04.18 10:30.
22.04.18
12:21
На снимките залата изглежда добре оборудвана за функционално и силово трениране.
казано от Brown Bomber на 22.04.18, 12:21:
На снимките залата изглежда добре оборудвана за функционално и силово трениране.
Не съм достатъчно компетентна за да дам оценка на залата,но има всичко необходимо за нуждите на треньора с който съм.Тя се води Кросфит зала,всяка вечер има групова тренировка,но ми идва тежка и не се възползвам от тази услуга.
За днес:Кизомба
Мнението беше редактирано от Валя С. на 23.04.18 21:56.
Вчера сякаш предизвиках съдбата с моите писания.Днес нещо не се разбрахме с моя треньор и реших ,че така и така вече съм там ще направя една тренировка.
Клек със собствено тегло 15бр .
Набиране 4бр.
Крака към гърди 5бр.Тези трите 3кръга.
После 5 кръга:
10бр. тръстери
10бр.лицеви
5бр. бърби
10бр. V преси
Днес си припомних защо не правя подобни тренировки
Мнението беше редактирано от Валя С. на 25.04.18 07:24.
Сумо тяга:5×40кг;3×50кг;2×55кг;1×60кг;2×55кг;3×50кг.
Военна преса 3×5×20кг.
Набиране
Ренегатско гребане с 5кг.
Ластик под и надхват
Мнението беше редактирано от Валя С. на 27.04.18 11:14.
Сумо тяга:
5×40кг;3×50;1×55кг;3×50кг;5×40кг.
Лицеви опори
Набиране
Шейна с 30кг. 4дължини
И снимка на бандата 😍
Мнението беше редактирано от Валя С. на 28.04.18 09:23.
Тези дни ми е доста натоварено или тренирам,а нямам време за отчет или няма време за тренировка 😭
Днес обаче направих една покупка,която няма нищо общо с темата,но е част от многото неща с които съм се захванала и много ми се искаше да споделя 😊
Май няма да е днес.Не знам защо,но имам проблем със снимките 🤔
Мнението беше редактирано от Валя С. на 22.05.18 11:41.
казано от Валя С. на 22.05.18, 11:33:
Май няма да е днес.Не знам защо,но имам проблем със снимките 🤔
Мен вчера ми се скъсаха нервите с тези снимки, писах си поста 100 пъти и пак не стана. Малко е несериозно това от страна на бб теам.
22.05.18
22:27
Мили хора, сигнализирайте за техническите проблеми чрез бутона “помощ” от падащото меню от профила ви.
казано от Вероника Налбатска на 22.05.18, 22:27:
Мили хора, сигнализирайте за техническите проблеми чрез бутона “помощ” от падащото меню от профила ви.
Мнее, аз като типичен българин обичам да мрънкам само без да правя нищо по въпроса 🙂))
Сумо тяга:
5×40кг;3×50кг;2×3×60кг.
5 серии от 10бр. суинг,5×20кг.военна преса,5 набирания
Няколко серии от две упражнения,които за по-кратко ще нарека разновидност на обратни коремни преси.
Мнението беше редактирано от Валя С. на 23.05.18 20:12.
Клек:5×20кг;5×30;3×3×40кг.
Военна преса:3×5×20кг;3×5×22кг.
Набиране
Суинг:8кг;10кг;12кг;16кг.
Мъртва тяга от дефицит,мъртва тяга и сумо тяга с тежести от 40кг. до 60кг.
Лицеви опори и сунгове с 12кг.
Набиране
Обърнати коремни преси
Тренировките вървят,но писането-не.
Днес:
Клек,лицеви опори,суинг,набиране,ренегатско гребане
Мъртва тяга
Мъртва тяга от дефицит
Екстензии
Лицеви опори,ренегатско гребане и планк в серия
Ластик
Планк на топка
Клек
Военна преса
Набиране
Суинг и планк в серия
Ластик
И събиране на тен през почивните дни 😃
Доста време не съм писала и макар това да не е голяма загуба за форума реших да се поправя .Една от причините е че нищо ново почти нямам за споделяне.Правя си почти същите тренировки като досега,плюс някое и друго ново ,но не знам името на нито едно.Малко намалихме тежестите,но правя упражненията по-бавно.Това най-вече при клек и тяга.Макар и с по-леки килограми по този начин усещам доста по-голям ефект.
Досега все отлагах ,но мисля най-накрая да споделя.От октомври някъде най-накрая СРДЧ ми е в ремисия.По същото време ми откриха и Хашимото ,но за мое щастие хормоните ми бяха извън норми за кратко.Остана да “боря” само едни възли на ЩЖ които ми откриха,но и там вече имам успехи,така че поне засега съм на прав път.
И нещо с което искам да се похваля е че имам една спечелена битка с емоционалното хранене и съответно отчитам -2 килограма.Сега се боря да спечеля “войната”,пожелайте ми успех.
За финал качвам едно клипче свързано с новата ми страст Кизомбата.Лека вечер!
Мнението беше редактирано от Валя С. на 08.07.18 23:10.
Втори опит започвам с редовни отчети,надявам се да е успешен.
Мъртва тяга с 65кг.
Набиране
Нещо като военна преса но с гири от по 7,5кг.на ръка
Екстензии
Ренегатско гребане с 7,5кг.
И килограмите продължават да се топят 🎉🎉🎉
Мъртва тяга:
3×40кг;3×45;3×50;3×55;3×5×60кг
Шейна+2,5кг.-дърпане с крак по 3 дължини на крак.
Лицеви опори
Набиране
Ренегатско гребане с 7,5кг. 20бр. на ръка
Тренирам си редовно,но все по-рядко ми остава време за писане.Вече стана 1година откакто съм в залата с треньор. Моя мъж грам не се надъхва от резултатите,но вече имам обрат на връзка от колежките и положителните коментари ме радват,те са жени все пак и мнението им ми е още по-ценно.Лицеви правя по 4бр.,но на набиранията макар и вече да не уточнявам в дневника все още ползвам малко помощ в самото им начало.
Тези дни един познат се постара да ми направи и режим.След дългата почивка която си дадох мисля отново да стана сериозна с избора си на храна.😊
10.10.18
07:24
Кога тренирате с Митака, да дойда да ви видя? Браво за постоянството
казано от Иван на 10.10.18, 07:24:
Кога тренирате с Митака, да дойда да ви видя? Браво за постоянството
Ванка,за тази седмица последно сме утре от 08:30.Често сме в залата и от 17:30,но вечерна тренировка най-вероятно ще имам другата седмица.
Мнението беше редактирано от Валя С. на 10.10.18 10:16.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече