Мъртва тяга от дефицит
Румънска тяга
Лицеви опори
Набиране
Планк на топка за фитбол-5 кръга с ръцете в двете посоки
Честит празник,дами!
Мъртва тяга
Румънска тяга
Хип тръстери без тежест на един крак
Лицеви опори
Набиране
Клек:
5×20кг,3×30кг.,3×40кг;2×45,1×50кг.
5×40кг.;5×40кг.;10×30кг.
Лицеви опори
Набиране
Мъртва тяга:3×40кг;3×50кг.3×55;1×60;1×62;1×65
Екстензии
Лицеви опори
Набиране
Ластик
Вчера:Мъртва тяга,военна преса,набиране,ластик и едно упражнение,в което при легнало положение съм с вдигнати крака,които бавно свалям надолу
Днес :нещо като йога практика с Гери Брънзова
Мнението беше редактирано от Валя С. на 17.03.18 21:09.
Сутринта:
Клек:5×20кг;3×30;3×35;3×3×40кг.
Румънска тяга 3×10×40кг.
Лицеви опори
Хип тръстери 4×5×40кг.
Набиране
Планк на една ръка
Вечерта:Кизомба
Мнението беше редактирано от Валя С. на 19.03.18 22:48.
Това пък що за животно е? Звучи като по-зловещ братовчед на зелената анаконда.
20.03.18
19:11
Много секси животно 😄
Не ги разбирам аз тия танци. Защо човек ще иска да прави облечен нещо, което обикновено се прави без дрехи?
Това пък що за животно е? Звучи като по-зловещ братовчед на зелената анаконда.
Хахахаха 🙂)) тея зомбита, бачати, мачете 🙂 все такива. Аз също не ги разбирам, понеже са латинотанци и не са ни в кръвта, но има хора които им харесват. На мен също ми идват много еротични.
Относно Кизомбата:като цяло тя не е само танц ,а начин на мислене,в днешно време жените сме свикнали да сме наравно с мъжете,а понякога ние сме водещата фигура.Мрънкаме,че всичко правим сами,че искаме мъже които да ни глезят и тук идва въпроса,след като един път сме взели контрола в свои ръце,можем ли лесно да го върнем обратно?!Кизомба те учи (е поне в клуба,в който ходя) да следваш партньора,да му се довериш и според тях този нов модел на мислене се пренася и в живота.Вярно или не,не му мисля много .Харесва ми идеята ,обичам да танцувам.Като ученичка съм танцувала 4 години латиноамерикански танци и определено ги чувствам като моето нещо.А на фона на един 12 годишен брак,където романтиката отдавна си е отишла мисля,че най-безобидното нещо,което мога да правя без да ме гризе съвестта е Кизомба.
htmlhttp://faktorbg.com/news_details/422/Кизомба—танцът—филосифия-който-учи-на-доверие-и-дава-любов.html
Мнението беше редактирано от Валя С. на 21.03.18 19:52.
Тренировката вчера:
Мъртва тяга,Румънска тяга,Екстензии,Набиране
Тренировката днес:
Клек,Шейна,Лицеви,Набиране,Ластик
Миналата седмица обичайното:
Клек,мъртва тяга,румънска тяга,лицеви опори,набиране,екстензии,шейна. В петък-Кизомба.
Днес:
Мъртва тяга 3×30кг.;4×15×40кг.
Лицеви опори,набиране,ластик-под и надхват ,общо 200бр. 😧
Мнението беше редактирано от Валя С. на 02.04.18 13:57.
Тази седмица към обичайните клек,тяга,набиране,кизомба и т.н. добавям ренегатско гребане,военна преса и хип тръстери ☺
Сутринта:Клек,лицеви опори,набиране,шейна.
Вечерта:Кизомба.
Мнението беше редактирано от Валя С. на 09.04.18 21:51.
Клек:
5×20кг;5×30кг;5×35кг;3×40кг;2×42кг.
Набиране
Екстензии
Не съм писала тренировките от предните дни,такива имаше,но не ми остава време .Не е голяма загуба,нищо по различно от обичайното,добавям само сумо тяга и дърпане на шейна.
Мнението беше редактирано от Валя С. на 22.04.18 10:30.
22.04.18
12:21
На снимките залата изглежда добре оборудвана за функционално и силово трениране.
На снимките залата изглежда добре оборудвана за функционално и силово трениране.
Не съм достатъчно компетентна за да дам оценка на залата,но има всичко необходимо за нуждите на треньора с който съм.Тя се води Кросфит зала,всяка вечер има групова тренировка,но ми идва тежка и не се възползвам от тази услуга.
За днес:Кизомба
Мнението беше редактирано от Валя С. на 23.04.18 21:56.
Вчера сякаш предизвиках съдбата с моите писания.Днес нещо не се разбрахме с моя треньор и реших ,че така и така вече съм там ще направя една тренировка.
Клек със собствено тегло 15бр .
Набиране 4бр.
Крака към гърди 5бр.Тези трите 3кръга.
После 5 кръга:
10бр. тръстери
10бр.лицеви
5бр. бърби
10бр. V преси
Днес си припомних защо не правя подобни тренировки
Мнението беше редактирано от Валя С. на 25.04.18 07:24.
Сумо тяга:5×40кг;3×50кг;2×55кг;1×60кг;2×55кг;3×50кг.
Военна преса 3×5×20кг.
Набиране
Ренегатско гребане с 5кг.
Ластик под и надхват
Мнението беше редактирано от Валя С. на 27.04.18 11:14.
Сумо тяга:
5×40кг;3×50;1×55кг;3×50кг;5×40кг.
Лицеви опори
Набиране
Шейна с 30кг. 4дължини
И снимка на бандата 😍
Мнението беше редактирано от Валя С. на 28.04.18 09:23.
Тези дни ми е доста натоварено или тренирам,а нямам време за отчет или няма време за тренировка 😭
Днес обаче направих една покупка,която няма нищо общо с темата,но е част от многото неща с които съм се захванала и много ми се искаше да споделя 😊
Май няма да е днес.Не знам защо,но имам проблем със снимките 🤔
Мнението беше редактирано от Валя С. на 22.05.18 11:41.
Май няма да е днес.Не знам защо,но имам проблем със снимките 🤔
Мен вчера ми се скъсаха нервите с тези снимки, писах си поста 100 пъти и пак не стана. Малко е несериозно това от страна на бб теам.
22.05.18
22:27
Мили хора, сигнализирайте за техническите проблеми чрез бутона “помощ” от падащото меню от профила ви.
Мили хора, сигнализирайте за техническите проблеми чрез бутона “помощ” от падащото меню от профила ви.
Мнее, аз като типичен българин обичам да мрънкам само без да правя нищо по въпроса 🙂))
Сумо тяга:
5×40кг;3×50кг;2×3×60кг.
5 серии от 10бр. суинг,5×20кг.военна преса,5 набирания
Няколко серии от две упражнения,които за по-кратко ще нарека разновидност на обратни коремни преси.
Мнението беше редактирано от Валя С. на 23.05.18 20:12.
Клек:5×20кг;5×30;3×3×40кг.
Военна преса:3×5×20кг;3×5×22кг.
Набиране
Суинг:8кг;10кг;12кг;16кг.
Мъртва тяга от дефицит,мъртва тяга и сумо тяга с тежести от 40кг. до 60кг.
Лицеви опори и сунгове с 12кг.
Набиране
Обърнати коремни преси
Тренировките вървят,но писането-не.
Днес:
Клек,лицеви опори,суинг,набиране,ренегатско гребане
Мъртва тяга
Мъртва тяга от дефицит
Екстензии
Лицеви опори,ренегатско гребане и планк в серия
Ластик
Планк на топка
Клек
Военна преса
Набиране
Суинг и планк в серия
Ластик
И събиране на тен през почивните дни 😃
Доста време не съм писала и макар това да не е голяма загуба за форума реших да се поправя .Една от причините е че нищо ново почти нямам за споделяне.Правя си почти същите тренировки като досега,плюс някое и друго ново ,но не знам името на нито едно.Малко намалихме тежестите,но правя упражненията по-бавно.Това най-вече при клек и тяга.Макар и с по-леки килограми по този начин усещам доста по-голям ефект.
Досега все отлагах ,но мисля най-накрая да споделя.От октомври някъде най-накрая СРДЧ ми е в ремисия.По същото време ми откриха и Хашимото ,но за мое щастие хормоните ми бяха извън норми за кратко.Остана да “боря” само едни възли на ЩЖ които ми откриха,но и там вече имам успехи,така че поне засега съм на прав път.
И нещо с което искам да се похваля е че имам една спечелена битка с емоционалното хранене и съответно отчитам -2 килограма.Сега се боря да спечеля “войната”,пожелайте ми успех.
За финал качвам едно клипче свързано с новата ми страст Кизомбата.Лека вечер!
Мнението беше редактирано от Валя С. на 08.07.18 23:10.
Втори опит започвам с редовни отчети,надявам се да е успешен.
Мъртва тяга с 65кг.
Набиране
Нещо като военна преса но с гири от по 7,5кг.на ръка
Екстензии
Ренегатско гребане с 7,5кг.
И килограмите продължават да се топят 🎉🎉🎉
Мъртва тяга:
3×40кг;3×45;3×50;3×55;3×5×60кг
Шейна+2,5кг.-дърпане с крак по 3 дължини на крак.
Лицеви опори
Набиране
Ренегатско гребане с 7,5кг. 20бр. на ръка
Тренирам си редовно,но все по-рядко ми остава време за писане.Вече стана 1година откакто съм в залата с треньор. Моя мъж грам не се надъхва от резултатите,но вече имам обрат на връзка от колежките и положителните коментари ме радват,те са жени все пак и мнението им ми е още по-ценно.Лицеви правя по 4бр.,но на набиранията макар и вече да не уточнявам в дневника все още ползвам малко помощ в самото им начало.
Тези дни един познат се постара да ми направи и режим.След дългата почивка която си дадох мисля отново да стана сериозна с избора си на храна.😊
10.10.18
07:24
Кога тренирате с Митака, да дойда да ви видя? Браво за постоянството
Кога тренирате с Митака, да дойда да ви видя? Браво за постоянството
Ванка,за тази седмица последно сме утре от 08:30.Често сме в залата и от 17:30,но вечерна тренировка най-вероятно ще имам другата седмица.
Мнението беше редактирано от Валя С. на 10.10.18 10:16.