Съвети за Victorain cross

24.11.15
10:57

Занимавам се със стреет фитнес около година и половина  и винаги съм искал да науча Victorain cross ,но не намирам никъде съвети за това как се прави затова ако някои знае някакви упражнения нека сподели. Аз съм 1.72 висок 70 кг.
Ето и видео на упражнението:

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.11.15 11:01.

Преди изобщо да си и помисляш да тренираш Victorian cross трябва да можеш да държиш предна везна, кръст на халки, опорна везна с разперени крака и тн. А преди да си започнал да тренираш тези неща, трябва да можеш да правиш други много по-прости упражнения.
Гимнастическите силови тренировки натоварват много сухожилията (особено нещата на халки), а сухожилията се възстановяват по-бавно от мускулите, затова е нужно много време да се стигне нивото на тренираност за да могат да се изпълняват правилно и безопасно елементите. Търси в гугъл Coach Sommer, Ido Portal, Jim Bathurst, Lachlan Walker и чети.

28.11.15
20:09

Мерси за съветите ! Аз мога предна вазна около 5-7 секунди, straddle planche 3-5 секунди, стоика на ръце, задна везна и др.
Мисля, че вече мога да започна да тренирам Victorian cross .

Мнението беше редактирано от Stefan Levashki на 28.11.15 20:14.

С прави ръце и право тяло?

16.12.15
21:26

Да

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1