Стромба?

Темата е заключена.

27.11.15
19:22

Здравейте, нов съм във форума, така че нека ви се представя :). Аз съм Марио и съм на 17 години. До преди известно време ходих на фитнес и бях постигнал резултати, качих 10 килограма за няколко месеца (от 60 до 70 с креатин) и след това спрях. Сега съм около 66-67. Така, намислил съм пак да почна да тренирам само че да взимам и стробма, разбрах че имало ефект от него. Решил съм да я взимам защото вече не усещам ефект от креатин и др. хранителни добавки. Поръчал съм на един приятел да ми вземе стромба за 50 лева 100 хапа. Въпросът ми е ще постигна ли някакви резултати с тези 100 хапа и дали ще имам някакви странични ефекти от нея :)

Темата беше редактирана от Петко К на 27.11.15 20:12.

27.11.15
19:45

Момче, не се занимавай с глупости!

27.11.15
19:59

Господине не сте ми нито баща, нито майка да ми казвате какво да правя ;). Погледнете отново какви ми бяха въпросите и изразете мнение по тях, или просто недейте да казвате нищо :)

Мнението беше редактирано от Марио Гойчев на 27.11.15 19:59.

27.11.15
20:08

казано от Марио Гойчев на 27.11.15, 19:59:

Господине не сте ми нито баща, нито майка да ми казвате какво да правя ;). Погледнете отново какви ми бяха въпросите и изразете мнение по тях, или просто недейте да казвате нищо :)

Вече ти дадоха отговор.
На 17 вриш и кипиш от тестостерон. Ако не можеш да качиш без стромба, няма да качиш и с нея.
Тренирай качествено, храни се добре, почивай и спи достатъчно и поне в следващите 4-5 години не ти трябва нищо повече. Вълшебни пръчки има само във филмите за Хари Потър.

27.11.15
20:10

Във форума не се обсъждат анаболни стероиди, така че очаквай скоро админите да заключат темата.
Не съм се обосновал, но горенаписаното го казвам за твое добро, без да се правя на бащица.
Мислиш ли, че е полезно и необходимо да взимаш подобен медикамент при положение, че си 17 годишен?!
Напредък ще имаш с обилна храна и тренировки, медикаментите ги остави за професионалните спортисти, или поне на хората с 10-15 годишен стаж, които отдавна са минали пубертета и знаят какво правят.

27.11.15
20:12

Както кажете :)

Мнението беше редактирано от Марио Гойчев на 27.11.15 20:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1