Развален течен протеин Fit-spo (поръчан онлайн). Какво мога да направя?

Темата е заключена.

28.11.15
21:27

Здравейте.

За сега няма да кажа името на сайта/магазина за хранителни добавки, но ще спомена, че е един от най-големите в София. Много пъти съм поръчвал от там и то от години. До сега не съм имал абсолютно никакви проблеми и съм оставал много доволен от цените/качеството на обслужване и т.н..

На 9.11.2015 си поръчах доста неща, от които и тези течни протеини за пиене на Фит-спо (FIT SPO High Protein Shake). Бяха много намалени (на половин цена) и това ме грабна. Когато ги получих видях, че срока на годност им е до 01.2016. Не бях очарован, но все пак още са си в срока и не му обърнах много внимание.

Днес за пръв път ми се наложи да опитам от тези “напитки” и когато отворих първата бях неприятно изненадан: Това което видях вътре беше някаква смесица от кафяво желе и малко течност (бледа). Ще се опитам да кача снимка, ако трябва. Пробвах го на вкус и беше леко кисело и го изплюх. Пробвах да го разтръскам хубаво, но нищо не се промени. Съхранявани са на хладно (не в хладилник), на около 15 градуса. На опаковката пише да се съхраняват на хладно, а в хладилник само след отваряне.

Други не съм отварял, но предполагам, че и останалите ще са така. Какво мога да направя сега? Знам, че пари почти никога не връщат в такива случаи, но ще има ли възможност поне да ги заменят с нещо? Тревожи ме факта, че чак сега ги опитах, а вече са минали почти 20 дена от поръчката. Някой има ли опит в подобни случки? Какво мога да направя за да улесня цялостната процедура и да си имам възможно най-малко главоболия в Понеделник?

Поздрави.

Темата беше редактирана от -=REFLEX=- на 28.11.15 21:33.

Здравей, съжалявам за проблема с този продукт. Тъй като става дума вероятно за конкурент на нашия магазин, не бихме искали форумът да е трибуна за разискване на техен проблем.

Съветвам те да направиш контакт с продавача и да намерите решение. По принцип, ако срокът е изтичал, е следвало да те предупредят. Ако продуктите не са съхранявани правилно при тях, това е отделен проблем. Но наистина е хубаво да обсъдите това заедно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1