Може ли да ги комбинирам?

30.11.15
20:38

Здравейте, може ли да се комбинира този продукт AMIX CGT-3 / 200 Caps с BIOTECH USA 100% Creatine Monohydrate :)?

За можене - могат.
Въпросът е - с каква идея?

CGT-3 е ужасяващо скъп продукт...

01.12.15
01:16

С идеята да има по-голям ефект :D

01.12.15
02:17

Тази абревиатура “CGT” явно идва от - Креатин/ Глутамин/ Таурин. Тоест това си е добавка съдържаща трите съставки. Но в какво количество са изброените три... Заради това такъв тип добавки с няколко съставки не са съвсем удачен избор.
Отделно пък си си взел креатин монохидрат. Просто не виждам смисъл да пиеш “CGT”. Едвали ще допринесе с нещо. Пий си по 5гр. креатин монохидрат.
Следващият път ако ще разчиташ на глутамин и таурин, купи си го по отделно, за да можеш да ги пиеш в адекватни дози.

01.12.15
12:07

Все още нищо не съм си взел, може ли да ми предложите някой Глутамин, не много скъп защото имам ограничение с парите :D

При ограничение в парите купуването на глутамин е изключително неефективна идея. :) То и по принцип не е особено оправдано...

Взимай един креатин монохидрат и това е... за да увериш, че имаш много други неща да коригираш докато стигнеш до полза от добавките. Ако направиш така поне няма да си дал много пари, които така или иначе не са ти в излишък.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.12.15 12:21.

Взимай креатин на amix и един л-левцин и всичко е 6

04.12.15
02:29

Наситил съм се вече с този креатин, вече не ми действа.. не усещам нито силата която чуствах като в началото когато го взимах, нито килограм качвам. За това ако ще си взимам креатин, искам поне да го комбинирам с нещо :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1