30.11.15
21:21
Искам да ви попитам добре ли съм си съчетал упражненията и ако може да ми дадете съвет относно почивките и дали всичко е ок.
Понеделник-Гърди,бицепс.
Вторник-Крака
Сряда - Рамо,трапец
Четвъртък - Корем
Петък - Гръб,трицепс
Събота - Почивка
Неделя - Ако може да ме посъветвате коя тренировка да повторя аз съм се ориентирал към крака отново.
Добре ли е няма много почивка знам че възстановяването е жизнено важно за да се получат желаните резултати.Така тренирам от доста време резултатите за добри , усещам че се възстановявам добре но едно е да усещам друго е дали наистина става.Трицепса е мускула които ми се възстановява по бавно от другите,упражненията който правя за него са умерени и със всяка седмица се забелязва ефект от тях.Въпроса ми е в неделя кой мускул да повторя или да не го правя и дали да си правя повече почивки и ако да как да си разделя дните и упражненията,Благодаря ви много ! !
За всеки мускул правя по 3 упражнения със по 3 4 серии всяко по 8-10 повторения.За краката правя от 15 до 20 повторения.За корем 20 - 25.
За хранителен режим не спазвам много.Повече телешко , пилешко , ориз,яйца ,картоф доста зеленчуци в обща линия защото доста ги обичам.Извинявам се ако съм згрешил раздела. Отностно целите ми не желая изваяно тяло повече сила най вече,здраве и малко да изчистя корема но със следната тренировка за сега върви добре изчистването не желая релеф а симетрия.Добавки не взимам преди време взимах креатин един път за да видя какво толкова го хвалят но същите резултати си ги постигах и без него.
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО !
Темата беше редактирана от Ivan Avramov на 30.11.15 21:36.
30.11.15
22:01
Гърди - Лежанка 3 серии по 8-10 , флайс 3 серии 10. Лег със дъмбели 3 серии 8-10 и лицеви , кофички
Бицепс - 3х10 със крив лост тесен хват , 3х10 широк хват , 3х10 скотово сгъване.Сменям ги всяка седмица със чукове и още едно дето не му знам името.
Крака- 3х15-20 клек , напади 3х20,прасец 3х20. И тук всяка седмица или сменям или добавям някое упражнение на машина.
Рамо - 3х10 Раменна преса със щанга, 3х10 хеликоптер 3х10 раменна преса със дъмбели.И тук добавям или сменям със доста други упражнения дето не им знам имената изнасяне на дъмбели встрани , отпред и други.
Трапец - 3х10 отпред и 3х10 зад кръста.
Корем- Коремни преси със тежест 4х20-25, Тренировка за долната част доста различни упражнения.
Гръб - Тяга , гребане със щанга , на скрипец пред и зад врат . Всяко по 3х8-10
Трицепс - 3х10 френско разгъване ту прав понякога легнал.Разгъване на скрипец 3х10 със дъмбел зад врат 3х12 и тук добавям и други упражнения но не надвишавам 3.