01.12.15
17:30
Здравейте!
От Пловдив съм, на 15 години. От известно време се увлякох по бойните спортове,по-специално по кик-бокса. Намерих няколко клуба в града,които предлагат тренировки по кик-бокс. Уча близо до стадион “Христо Ботев” и разбрах,че в залата до стадиона също се тренира кик-бокс. Тъй като училището ми се намира в близост до стадиона там ще ми е най-удобно да тренирам,намерих и един съученик,който се съгласи да тренира с мен. Също като мен и той никога не се е занимавал с бойни изкуства. Останах с добри впечатления за сайта и затова се обръщам за помощ към вас. Какви съвети можете да ми дадете относно тренировките,екипировката,хранителния режим,всякакви съвети,които смятате ще те ми помогнат.До момента никога не съм бил на хранителен режим. Висок съм 186 см и тежа 76 килограма. Също така ако някой е тренирал в същата залата и има впечатления относно треньора/ите и методиката също би ми помогнал много . Благодаря предварително! :)
Темата беше редактирана от Крум Стойчев на 01.12.15 19:39.
02.12.15
12:54
Бъди постоянен, храни се качествено и не се страхувай да използваш хранителни добавки.