03.12.15
11:29
Интересно ми е ако всеки ден се набирам по 1 път ей така като минавам през коридора докато отивам до кухнята или банята ще има някакъв ефект. Доколкото знам организмът запазва това, което ни е нужно за ежедневието? Така, че ако си правя набиранки или лицеви по 1, по няколко пъти на ден, какъв ще е резултата?
03.12.15
11:35
Що за тъп въпрос? прави си но не очаквай резултати ако искаш наистина нещо съществено си състави програма и си организирай така деня че 1 час да имаш да тренираш това което ти си написал няма смисъл :)
03.12.15
11:36
Идеята ми е да увелича повторенията, защото сега съм почти на 0-та...
казано от Денис Геров на 03.12.15, 11:36:
Идеята ми е да увелича повторенията, защото сега съм почти на 0-та...
почти на нулата?
можеш ли да направиш едно чисто набиране? Да или не?
иначе ако искаш да увеличиш бройката, то няма да стане с по една бройка. Ще стане с едно преди отказа. Тоест по няколко пъти на ден правиш по една серия без да стигнаш до отказ. Ако отакза ти е много нисък - под 3-5 повторения може и до отказ да стигнаш на първо време.
03.12.15
12:13
Ами чисто... почти. Малко се клатя. Ама що годе... М-ду другото ако правя набирания и лицеви през ден, но в един ден. Каква почивка да правя между серии от 1 набиране? И м-ду серии от 4 лицеви?
Мнението беше редактирано от Денис Геров на 03.12.15 12:24.
В твоя случай ще има ефект и то голям, тъй че давай. По въпрос 2 - в началото 2-3 минути, после под 1 минута, а и междувременно ще можеш да правиш и повече повторения от 1/4.
03.12.15
15:55
Пробвай да се набираш с помощ, с подскоци, от табуретка.......
03.12.15
21:25
Почни всеки ден да тренираш по сериозно с кофи лицеви и други упражнения опитвай се и набирания по време на тренировката само така ще развиеш силата си като тренираш колкото и тъпо да звучи няма начинаещ започнал с 15 набирания ;)