Болки между гърдата и рамото при дишане

09.12.15
10:58

Вече повече от година имам този проблем. На снимките може да видите как нещо се опъва при глътка въздух, а при още по-дълбоко вдишване понякога и се схваща.Там е и болката при изпълнение на упражнения.Някаква изнемощяла болка.
Ходил съм на на различни места при различни уж специалисти и никой от тях не ме прегледа сериозно, погледнаха го, пипнаха го, казаха, че е претоварено и по-добре да спра да тренирам или да правя изометрични тренировки.
Да добавя, че имам по-къс крак по рождения с 2 см. откъдето ми клюмва именно това рамо.
Имам и лека сколиоза, а от нея и болки във врата,трапеца.(на същото рамо)
Бицепса на тази ръка ми е и по-малък. Чувствам го малко по-стегнат, дори по чужд(сякаш не е от моето тяло,а съм десничар), въпреки че го разтягам. Всъщност отскоро започнах по-активна разгрявка, мазане с конско и масажи.
Мърдащото се нещо съм го мазал с едно мазило(бяха го рекламирали по телевизията и един от лекарите беше ми го препоръчал)
и от него болката намаляваше, но пак не можеше да се тренира и продължаваше да се мърда.
Последното нещо, което ми казаха беше”просто ти е по-слаба тази част”???
Добавям също, че все още имам цели за гонене, така че търся съвет само и единствено относно болките и решаването на проблема им.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1