Въпрос ???

BR

28.06.05
23:23

Здравейте, Аз съм на 19 години 67кг. тренирам от 6 месеца и въпроса ми е понеже все още ми расте тялото ако започна да приемам протеини, аминокиселини, креатин и тн. дали организма ще го приема или ще го изхвърля, моля всеки които знае нещо по въпроса да го напише. Идеята ми е да не си давам парите напразно ако докато не спра да растя организма ги изхвърля. Или пък това не е проблем и да започвам да приемам добавки? И още един въпрос за тези 6 месеца тренировки мускулните групи се развиват добре с изключение на гърдите! Тренирам ги разнообразно, не ги претренирам освен с тежести правя и помпи на успоредка но развитието да не кажа никакво е минимално, одобенно проблема ми е в долната част и вътрешната част като там мускула е сравнително по-малък от външната част, надеждата ми е ако кача килограми да порастят и гърдите, понеже с тренировка какво ли не пробвам, разнобразявам и пак нищо. Или най-лошото ще е ако това ми е от гена, може ли това да е проблема?!?, макар че аз мисля дори и да е от гена все с една добра тренировка, хранене и добавки ще може да се направят добри гърди.
Какво да правя с тези гърди?! Много съм объркан и се надявам да ми дадете съвети които ще ми помогнат, понеже за да продължа напред ще ми трябва още доста информация!
Благодаря предварително на всеки дал своя съвет или мнение!

29.06.05
00:47

здравей  добавките не могат да ти спрат растежа и си се усвояват много добре вервай ми:) а за гърдите не вярвам да е до ген ча па толкоз мисля че с добавки и добро хранене и правилни тренировки ще се оправят.

BR

30.06.05
14:31

Това добре но ми се иска още някое мнение или съвет да прочета. Ще чакам ;)

CR

30.06.05
18:22

За да пораснат гърдите те трябва да се “Хранят” от нещо не от въздъха ... тоест трябва да ПАПАШ и то мн добре ако вземаш и добавки ще ти се отрази добре. Няма да е зле да потарсиш повече инфо за храната и да си направиш някакав режим. :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1