15.12.15
10:35
И така, ето ме почти на 45, застоял начин на живот, наднормено тегло от 12 години (след последното раждане). И с ясното съзнание, че е наложителна промяна. И не един опит да я осъществя. Какво направих до сега. Консултация с добър диетолог. Наличие на режим за хранене. И...като че липса на подкрепа да започна....
Като казвам наднормено тегло.....наистина е много. Висока съм 170, тежа близо 110кг. Разбирам, че само с диета няма да стане... Та...уважаеми непознати мои бъдещи приятели, помагайте.. Гледам на себе си като на предизвикателство :)
Зная, че първото нещо е човек да си постави цел, и тя да е достижима. Моята първа цел са 95кг.
Приемам всякакви съвети и всякаква мотивация. След презниците смятам да посветя цялата си енергия в полза на промяната си. И...дано
15.12.15
13:42
Здравей и добре дошла !
Можеш ли да споделиш върпосният режим на хранене от този диетолог? Така ще успеем да ти помогнем максимално и всеки да си каже мнението съответно.
В днешно време “диетолози” колкото щеш, а хранителните им режими за толкова “здравословни”, че да те е страх.
Също така, не е нужно да чакаш да минат празниците за да почнеш промяната! ;)
Няма защо да чакаш, щом го желаеш ! :)
Успех ти желая :)
15.12.15
14:10
Здравей,
Поздрави за доброто желание за промяна! С постоянство резултатите ще са налице съвсем скоро!
15.12.15
16:44
Разбира се мога да го споделя, диетолога с който се консултирах е известен лекар, който се занимава с хранителни разстройства, а именно доктор Ригов, който освен диетоло е и микробиолог. Само дето не знам тук във форума във какъв формат да споделя режима.
22.12.15
17:08
Здравей! (wave)
Как се развиват нещата при теб ?
Весели празници! (d) (party)
11.02.16
14:38
Здравейте, започнах бавно и полека със режим от диетолога. В началото на март започвам и с дългите “разходки” ...ходене пеша повече от час на ден, когато времето позволява. За сега така ....поне докато падна под 100кг, за да мога да почна някакви по интезивни натоварвания без да си повредя глезените и коленете. Та така..ще ви държа в течение как се движат нещата при мен.
Имам предложение за тези, които имат фитнес гривна на Гармин - намерете ме да се свържем, ника ми е lady_turpenie.(bow)