Нещо грешно ли правя?

18.12.15
16:48

Здравейте!

Аз съм на 16 години висок съм около 1,80 в момента тежа 65кг.
Преди да започна да се храна правилно и да тренирам бях 55кг.
- От 11 ноев. 2015 г. до 17 дек. 2015 г. качих 10кг.
За сега не консумирам добавки.
Тренирам само понеделниците (в нас.., не ходя на фитнес)
Въпроса ми е : Нормално ли е да няма кои знае какви резултати?
- почти ще стигна кг. -те на брат ми (72) а тои има ръка 38-40
моята е далеч от тези мерки. Защо? заради тренировките ли е?

За момента правя кръгови тренировки ако не се лъжа.
(Започвам от гръб -> ръце -> гърди -> корем -> крака)
- Набирания, вдигане на гири, лицеви, преси, клекове + още няколко неща

18.12.15
20:50

Забравих да добавя защо се притеснявам.
- До момента ям по 5 - 6 пъти на ден и когато стана 75-80кг ако не съм постигнал желаната от мен форма, не знам дали ще мога да увелича приема си на калории.

- Какво да направя?

Мнението беше редактирано от Konstantin Todorov на 18.12.15 20:51.

18.12.15
21:25

увеличи натоварването... Няма как да качиш мускулна маса без да положиш усилия (да тренираш по-често).

Мнението беше редактирано от Fallen на 18.12.15 21:25.

18.12.15
21:47

Принципно тренирам докато нещо не ме заболи или вече просто немога да си мръдна ръката.
Тренировката ми започва с най - тежкото упражнение за мен (набирания). След набиранията вземам гири и започвам с тях.
Принципно правя 5 набирания от по 7 серии, след това вдигам гирата по 10 пъти -  7 серии, после рамене и тн. после лицеви и др.

Редно ли е да тренирам докато имам мусколна треска? (коята от понеделник ме държи до петък - събота)
Някъде прочетох нещо от сорта на : не тренирайте когато имате мусколна треска защото тогава мускола расте.

Мнението беше редактирано от Konstantin Todorov на 19.12.15 08:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1