21.12.15
12:42
Здравейте!
Попаднах на тази тренировъчна програма ;
реших, че е идеална за мен тъй като нямам възможност да ходя в залата. Имам чифт дъмбели и една лежанка. Бих искал да чуя някои по-компетенти мнения относно програмата и някои съвети как да повиша ефективността й. През дните в които не тренирам съм готов да бягам или да изпълнявам друг вид кардио упражнения ако се налага за по-добър ефект.
Някакви мнения или съвети?
ПС: извинявам се ако има граматични или правописни грешки(shake)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Ако искаш по-адекватен отговор трябва да дадеш повече информация за себе си.
На мен лично програмата не ми харесва. Не бих подредил така упражненията. Също на стереотипа 3х10 с 60сек почивка не съм му фен.
Хубаво е, че е даден приоритет на краката и се започва с тях, но след това нещо ми е малко объркано и сякаш са подбрани на малко случаен принцип.
Сигурен съм, че от сайта ни ще можеш да си избереш по-подходящо. Хубаво имаш лежанка и дъмбели, но също така имаш: под/стена и собствено тегло... експериментирай
22.12.15
12:29
казано от rush на 22.12.15, 12:19:
Ако искаш по-адекватен отговор трябва да дадеш повече информация за себе си.
На мен лично програмата не ми харесва. Не бих подредил така упражненията. Също на стереотипа 3х10 с 60сек почивка не съм му фен.
Хубаво е, че е даден приоритет на краката и се започва с тях, но след това нещо ми е малко объркано и сякаш са подбрани на малко случаен принцип.
Сигурен съм, че от сайта ни ще можеш да си избереш по-подходящо. Хубаво имаш лежанка и дъмбели, но също така имаш: под/стена и собствено тегло... експериментирай
Благодаря Ви за отговора. Ще се поровя във вашият сайт/форум и ще си избера нещо по-свястно. ;)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече