Искам да се посъветвам с вас отностно приема на ''AX Slim FX''

24.12.15
17:51

Има доста добри отзиви за този продукт и мисля да си го взема.Но не искам да отслабвам много искам само леко да се изчистя.Винаги главната ми цел е била силата и здравето.Много се гордея със силовите си постижения и не искам по никакъв начин силата да ми спада  .мазнини нямам много,но имам малък процент около корема.Та въпроса ми е има ли начин да ги поизчистя със този продукт естествено и добър хранителен режим без да загубя сила и мускулна маса и ако може да ми обесните как и да ми дадете някакъв съвет. Посъветваха ме да взимам креатин със него за да не губя сила но на мен ми се струва глупава идея и затова искам да попитам хора с повече опит.Благодаря ви много! .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1