27.12.15
10:23
Колебая се между HAYA LABS YOHIMBINE hcl 2.5 mg и EVERYBUILD LIQUID L-carnitine + chromium. Пробвал съм л-карнитина видях голям ефект макар. Но видях че има и много доволни от йохимбина.Нека ако някой е го е пробвал да сподели,и да препоръчате между коя от двете да избирам .Благодаря предварително
27.12.15
14:09
не е проблем и да ги комбинираш :)
Да но нямам тази възможност да ги комбинирам (sweat) . За това питам на кое да се спра
28.12.15
10:48
Здравей!
Смятам, че тази статия ще ти бъде полезна. :)
Прочетох доста за термогенните фетбърнари и сега доста се замислих дали да взема йохимбина тъй като се бях спял на него. Прочетох че не се препоръчва при момчета в пубертет,влиаят на нервната система.И се чудя какво да правя йохимбина е hcl кое разбрах че е добре и това показва че има по-малко странични ефекти
06.01.16
10:20
Ако си под 17-18 годишна възраст, не бих препоръчвал да пиеш йохимбин или други термогеници. Един липотропен продукт би бил по-подходящ в такъв случай.
Започнах да го приемам не усещам да има странични ефекти дано и не се появят такива
Здравейте отново има ефект от йохимбина но искам да попитам удачно ли е да го комбинирам с л-карнитин
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.02.16 22:50.
05.02.16
13:29
Привет,
Няма проблем да го комбинираш с л-карнитин, но това е по-скоро излишен разход според мен. Не съм сигурен доколко допълнителният ефект ще си заслужава допълнителни пари, ако мога така да се изразя.
Но ако имаш излишни финанси, може да добавиш. :)