UNIVERSAL Animal Cuts - проблеми.

Здравейте!

Взех Animal Cuts с цел да изчистя няколко килограма. Проблемът е, че усещам някои неприятни странични ефекти.

Пише, че хора, които имат повишена чувствителност към кофеин могат да изпитат странични ефекти, но до сега не съм имал проблеми с кофеин. Сравнително рядко пия кафе, енергийни още по-рядко (преди няколко месеца ги спрях съвсем), но е имало моменти, в които се е случвало да пия по 1-2 кафета и отделно 2-3 енергийни напитки (Monster или Hell) в рамките на няколко часа вечер  и не съм усетил да се чувствам зле по какъвто и да е начин.

В самото начало като започнах да го пия изпих едно пакетче вечерта на гладно (на 9 декември) и още на следващия ден започнах с две на ден (едно като се събудя на гладно /около 13:00/ и едно вечер след училище /около 20:00/ като около 30-40 минути след второто тренирах /главно кардио/) точно защото до сега никога не съм имал проблеми с кофеин. Както и да е, още на третия ден (втория, в който пиех по 2), след второто пакетче вечерта усетих адски силно и неприятно чувство на парене в хранопровода, а предишните 2-3 дни бях имал и сериозни киселини. Естествено, реших, че е от него. Спрях за седмица (защото толкова е времето между циклите попринцип и да мога да видя през това време ще имам ли киселини и парене в гърлото) и се оправих, киселините спряха и опитах пак да го пия, този път по 1 пакетче на ден. Пих го 2 дни и отново започнаха киселини, този път по-леки и отново спрях за седмица и се оправих. И двата пъти, в които започвах да го пия, гледах да се храня поне 30-40 минути след това, като повечето пъти го правех поне час-час и половина по-късно. Вчера опитах да започна отново да го пия (последен опит), като се старая да ям по-скоро след приема. Сега гледам да хапна нещо 20-30 минути след това и като цяло се чувствам по-добре. Пия го сутрин на гладно след като се събудя и вчера имах малко киселини, но доста леко и няма да се учудя, ако е било от храната (но няма как да съм сигурен). Освен това забравих да спомена, че имам някакво усещане за лека замаяност малко след като го изпия, като след като ям се оправям (толкова леко, че не знам дали не си въобразявам).

Както и да е, от какво може да се получава всичко това? Кога да се храня след като го изпия, дали от това се получава всичко? Дали просто нещо не понасям този продукт и е добре да го спра?

Поздрави, Младен!

Темата беше редактирана от Младен Найденов на 01.01.16 18:17.

02.01.16
19:46

казано от Младен Найденов на 31.12.15, 22:15:

....Както и да е, още на третия ден (втория, в който пиех по 2), след второто пакетче вечерта усетих адски силно и неприятно чувство на парене в хранопровода, а предишните 2-3 дни бях имал и сериозни киселини. ....Пия го сутрин на гладно след като се събудя и вчера имах малко киселини, но доста леко и няма да се учудя, ако е било от храната (но няма как да съм сигурен).

Както и да е, от какво може да се получава всичко това? Кога да се храня след като го изпия, дали от това се получава всичко? Дали просто нещо не понасям този продукт и е добре да го спра?

Поздрави, Младен!

В липотропния комплекс на Animal Cuts май имаше бетаин (Betaine HCL), та много е възможно това, което описваш да е реакция към него. Виж из нета има описания какво е. Може да пробваш да взимаш и пепсин, за да балансираш нещата; или да взимаш комплекса след ядене с предимно белтъчно съдържание.

Не намирам Betaine HCL в състава на Animal Cuts. За съжаление подобен проблем може да е причинен от поне половината съставки и няма как да се посочи точният виновник.

Най-доброто решение е да се насочиш към друг продукт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1