Програма в домашни условия. БЕЗ ОПИТ

Темата е заключена.

01.01.16
11:22

Здравейте - трябва ми програма за тренировки вкъщи разполагам само с 1 гира - 8кг и щанга 20кг .. напълно начинаещ съм :/ 180см съм висок и тежа 70кг, на 19г. РЕЛЕФЕН СЪМ но нямам маса  .. нямам си никаква представа от упражненията, сериите, почивките и т.н. Също така нямам никаква представа за храненето .. нямам средстава за хранителни добавки и храна :/ което си е голям минус .. но за сега ще е така. Разполагам със много свободно време.. Прегледах сайта за програми за начинаещи в домашни условия но ми е трудно да си я съставя тъй като нямам опит :/ пък и почти всяка изисква фитнес уреди .. ТА АКО НЯКОЙ С ПОВЕЧЕ ОПИТ МИ НАПИШЕ ПРОГРАМА ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН.. Ако е нужна още информация питайте...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1