Дневникът на Faith

Темата е заключена.
Faith

05.01.16
13:09

Здравейте на всички! Започвам своя дневник, за да ми помогне да съм по-организирана както с тренировките и храненето, така и със задачите ми в ежедневието. Ще се опитам да не се отклонявам от темата на сайта и предварително се извинявам, ако не успея. Имам нужда да водя някакъв отчет, тъй като никога не съм го правила и сега най-вече усещам нуждата от такъв. Със сигурност излизам от зоната си на комфорт със започването на такъв, тъй като не съм от най-социалните хора и ми коства усилия, за да споделям публично ежедневието си. Надявам се да не се откажа.
Все пак да се представя: На 25 годин съм, живея в София, работя по 8 часа на ден пред компютър, също така давам частни уроци и уча. Не съм активна през свободното си време, единственито ми движение е свързано със спорт и народни танци два пъти седмично.
Висока съм 176см и тежа 75 килограма. Мерките ми, които следя от тази сутрин са:
Талия: 74см
Ханш: 105см
Бедро:61см
По принцип тренирам във фитнес, но съм много непостоянна в тренировките.От новата година съм решила да тренирам вкъщи, имам велоергометър и гирички: 2х5кг и 2х3кг. Възнамерявам да си взема и лост за набиране.
За храненето мога да кажа, че ям всичко, но все пак се опитвам да не го правя :)
Завършвам представянето си с поствяне на целите си: постоянство в тренировките и редовно и разумно хранене.

Faith

06.01.16
13:44

05.01.2016
Вторник

Ставане: 6:30

Движение:
7:00 - 30мин велоергометър
20:30 - 1ч народни танци

Хранене:
8:30 - 200гр кисело мляко, 3 суп.л. овесени ядки
12:30 - 200гр сьомга на скара, задушени зеленчуци
18:30 - 4 яйца, 100гр извара
23:00 - 2пфх с домашна лютеница и сирене, 2пфх с масло и кашкавал

Течности:
3л вода
2 кафета с мляко
50мл червено вино

Обобщение:
Не знам как се заблудих, че ще ми стигне храната преди народните танци, за съжаление нямаше какво да си сготвя и прибягнах към филиите. Ще си взема поука и ще гледам да има винаги нещо по-нискокалорично в хладилника.

Добре дошла! :)

Успех всички цели и дано дневникът да ти е полезен!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1