Подпухнали мъжки зърна

11.01.16
20:59

Здравейте. От вече близо 2 години тренирам уличен фитнес(лостове) и имам един проблем, който доста ме притеснява - зърната ми са подпухнали и по-големи във елипсова форма, а не напълно кръгла. В зоната около тях нямам никакви проблеми, просто самите зърна са “подпухнали”. Когато премина към студено или когато ме побият тръпки, зърната придобиват нормална форма, но след като се нормализира тялото, отново стават по същия начин, който посочих. В тийнейджърска възраст съм(14 години) и, доколкото разбрах от прочетеното в интернет, моят случай може да е заради хормоните. Имам доста добре отличено “бушуване” на хормоните върху лицето(акне) и може и това да е причината и след като се нормализират, зърната също да придобият нормална форма. Моля някой, който може да помогне, да сподели.

Здравей!

Обсъди с родителите си, консултирайте се с личния ти лекар, който да прецени дали има нужда да те изпрати на специалист.
Не си поставяй диагнози чрез интернет.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1