Режим за отслабване и стягане на долна част

Добър вечер! Ще си кажа направо без да увъртам много много:
Другата седмица тръгвам на фитнес, но съм начинаеща и не съм сигурна какви упражнения да сложа в програмата си - целта ми е сваляне на излишни мазнини и стягане. Ще тренирам пет пъти седмично като ще си разделя тренировката на мускулни групи. Интересувам се конкретно от упражнения за дупе и корем, които да са наистина ефективни. Тежа 52 кг. и съм висока 163 см., като съотношението на обиколките на гърди-талия-дупе при мен е 80-60-90. Общо взето искам обиколката на дупето ми да стане 80 см. Моят “goal” е снимката, която прикачих. На 17 години съм. Ще съм ви наистина благодарна и ако ми препоръчате някой по-хубав фитнес в района на Люлин или Центъра (София).
Благодаря предварително и лека вечер!

Здравей!

В процеса на сваляне ще сваляш не само от долната си част, а от цялото тяло.
За да имаш успех, трябва да съчетаеш правилните за теб тренировки и да подбереш добър начин на хранене, както и да се въоръжиш с търпение.
Ако си начинаеща, няма нужда да разделяш тренировките си на отделни мускулни групи - тренирай цялото тяло в една тренировка с по възможност свободни тежести и собствено тегло.

Разгледай раздел упражнения.

Това момиче на снимката е прекалено слабо и няма особено количество активно тегло, което е нужно, за да се “стегнеш”.

cRossfit

13.01.16
20:25

Тази на снимката е рагу и зъби,как изобщо можеш да харесваш това слабо момиче,което всеки момент ще се счупи?

Carbohydrate

13.01.16
22:57

В разговори между мъже, може и да харесват такова тяло, но накрая се женят за големи цици )))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1