Ще спадна ли?

17.01.16
00:03

Здравейте!
Преди да започна с въпросите нека ви въведа в това което искам да постига и в дадената ситуация.

Исках да кача килограми  и мускулна маса. След доста прочетени форуми и сайтове добих представа колко храна трябва да ям и как да тренирам. Всичко точно първите 3/4 седмици. Но след това ми изникна работа и нямаше кога да тренирам.
Започнах с режима на 10 ноев. 2015 тогава бях 55 кг сега съм 70 кг (обаче тия 15 кг които качих за тия 3 месеца са само от храната)
И сега вече като започна да тренирам мисля да намаля малко храната. Въпросът ми е : Ще спадна ли? и ще раста ли? или иначе казано ще имам ли големи ръце,гръб, крака и тн.

Ако имате някакви въпроси -
Питайте!


.

17.01.16
00:21

казано от Konstantin Todorov на 17.01.16, 00:03:

Въпросът ми е : Ще спадна ли? и ще раста ли? или иначе казано ще имам ли големи ръце,гръб, крака и тн.

Ако имате някакви въпроси -
Питайте!.

Ние не знаем колко големи са сега ръцете, гърба и краката за да ти кажем дали ще ги  запазиш големи в бъдеще. Освен това не се знае тези 70 кг на какъв ръст са. На 160 или на 190 см примерно. Но 15 кила за 1-2 месеца, явно си качил мазнини и едва ли е мускулна маса. Щом си на работа можеш да ходиш на фитнес 1-2 пъти седмично. Примерно единия път в почивните дни. Поне финансов проблем няма да ти бъдат тренировките.

17.01.16
00:22

Значи, ако правилно съм разбрал, качил си 15 кг. без да тренираш (т.е., качил си основно мазнини) и сега се чудиш, дали мазнините ти ще намалеят? Ами да, ако намалиш храната, точно това ще стане, освен това и тренировките ще са допълнителен енергоразход.
По-правилния въпрос обаче е, дали искаш просто да си дебел, или искаш големите ръце, гръб и т.н., да са за сметка на мускули? Щото ако е само да си дебел, можеш да продължаваш както досега - да се тъпчеш с храна, без да тренираш, но за второто ще ти трябват няколко години сериозни тренировки.

Защо искаш да намаляваш храната, при положение, че ще започваш да тренираш ?! Когато не тренираш - повече калории, а като не тренираш - по-малко ? Къде е логиката, може ли да ми обясниш ?!

19.01.16
15:39

По 5 килограма на месец увеличаване на теглото без тренировки е доста обезпокоително - какво ще се случи след година или пет? Приемаше ли някакви добавки с храната? И ако може, както са попитали преди мен, да посочиш години и ръст.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1