Леки тежести при крака и по-голям резултат

18.01.16
18:46

182см и 96кг съм, а правя клек в 8 повторения с 90кг едвам едвам, като цяло го правя от 1 година насам, има ефект от към маса, а при военната преса 60кг не ги усещам и я изпълнявам с удоволствие, и започнах от месец и нещо насам, да клякам с 60кг, обаче правя 15 повторения, и краката ми дръпнаха за месец и нещо с над 4 см и изглеждат и по здрав, при тежкия клек бяха 54см бедро, в момента е 58см, това не мога да си го обясня как се случва?
И другото което е, след такава да кажем лека тренировка за крака се чувствам хем по напомпан хем по добре.

Благодаря ви за отговорите.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.01.16 19:23.

Ходиш с краката си нали :)

19.01.16
01:01

Прасеца как ти дръпна? Мене хич не ми върви.

19.01.16
01:19

казано от Krasen Georgiev на 19.01.16, 01:01:

Прасеца как ти дръпна? Мене хич не ми върви.

Същото и при мене .. :( :Д

19.01.16
06:59

Може да се посмеете всички сега от този мой отговор.
Прасеца ми преди го тренирах с 6 упражнения в отделен ден, той беше 34см релефен и не мърдаше, което ме изнервяше много, защото исках да е масивен, започнах да го правя така, преди клекове правя само 2 серии прасец по 20 повторения с тежест която ми позволява да направя 15 повторения и другите 5 да се мъча, и това е, след няма и 2-3 месеца започна да става обемен което много ме радва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1