19.01.16
13:25
Здравейте,нова съм в тренировките и в сайта!
Не разбирам почти нищо от трен. и всичко,което знам е от нета .
Моята програма е следната:
Понеделник,Вторник,Сряда и Четвъртък -почивки (преди няколко години се опитах да създам пак подобна обаче нямах време за почивка и имаше резултат,но прекалено бе изморителна и я спрях -150коремни и 70клякалки за един ден)
Петък,Събота и неделя
Коремни (4х30 или 4х50 ) /за леко видими плочки трен./
Клякалки (4х10) /малко са защото скоро бях си пукнала коста на крака като играех волей с момчетата ... и тая почивка ми се отрази зле и за съжаление всичко ми се лепи на бедрата :( /
Гири (3х10) / с гирите трен. за да имам сила,защото аз нямам/
Хранителен режим нямам и ям всичко, защото от едно грешно измислено хранене имам проблем като не ям и припадам (иначе ям 2пъти на ден като напр две фили хляб макс )
Надявам се някой да помогне! :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.01.16 13:26.
19.01.16
15:23
Бих ти препоръчал да тръгнеш на фитнес и да си наемеш треньор. Хранителен режим не значи да не се храниш, а да подбираш храни с добри източници на белтъчини, въглехидрати и мазнини. Жените се нуждаят от поне 1200-1500 кал. за да поддържат тегло, а 2 филии хляб няма как да те доближат до тези калории.
06.02.16
22:23
Препоръчвам ти да споделиш малко повече информация като възраст,цели,килограми,ръст и евентуално снимка,за да можем да ти помогнем.Споделила си прекалено дефицитна информация ,за да може някой да ти даде съвет.:)
Здравейте, не исках да пускам нова тема, понеже видях, че има подобна която ще ми свърши работа. Нова съм във форума, не съм тренирала до сега. Целта ми е да стегна цялото си тяло, но в домашни условия. Все още не разбирам нищо от тренировки и бих искала да ме насочите от къде да започна. Никога не съм спазвала диети или режим, слаба съм, ям всичко без да се ограничавам и ме интересува дали без да спазвам режим, бих успяла да си стегна тялото и с какви упражнения и тренировки мога да започна? (wasntme)