Протеин + Метан

Темата е заключена.
ZU

29.06.05
20:39

Та имах въпрос породил се в мене, дали протеина е съвместим с метана, аз мисля че е , ама вие разбиате повечк, така че ви слушам :]

ST

29.06.05
20:41

е те немам думи

29.06.05
20:42

Все едно да питаш дали докато вземаш метан трябва да ядеш! Стероидите увеличават белтъчния синтез, така че можеш да усвояваш повече протеини. Ама като гледам как питаш, не ти препоръчвам да взимаш метан, явно не ти достигат знания и опит. Предполагам и години.

ZU

29.06.05
20:45

[quote author=”Петко К”]Все едно да питаш дали докато вземаш метан трябва да ядеш! Стероидите увеличават белтъчния синтез, така че можеш да усвояваш повече протеини. Ама като гледам как питаш, не ти препоръчвам да взимаш метан, явно не ти достигат знания и опит. Предполагам и години.

Да знам, първи цикъл ще ми е, ама за това питам, иначе имам и годините, знания не много, опит средно, но със стероиди нямам никъв опит, затуй питам, ;]

10кс за бързия отговор

:arrow: Лок и дел

ST

29.06.05
20:54

мога само да ти кайа 4е е препора4ително да пиеш протеин по пове4ко ще го освояваш много добре

29.06.05
21:38

толкова много пари ще дадеш за протеин че ще припаднеш .... на ден ще ти требат най малко да пиеш по 100-150 грама зависи от килата де ... а 1 кило хубав протеин грубо казано ти е 30 лева сметаи ... цикал от 3 седмици колко ще ти излезне заедно с протекторите и всичко и после трибулус за връщане на всичко в релсите....а и самия метан не е хич ефтин ... кат се запасиш с около 250-300 лева може и да си направиш цикала ... да не говориме колко пари се дават за храна ... :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1