21.01.16
18:42
Здравейте, тъй като съм нов искам да ви попитам с какво да смеся овесени ядки и как да ги ям директно след отваряне на опаковката или трябва да престоят във вода? :)
С прясно или с кисело по твой избор. Може и с вода. Аз лично не ги накисвам във вода или да ги мия. Направо ям.
21.01.16
21:51
#2
Накисни ги за 1-2 часа в кисело или прясно мляко. Предполагам във вода ще ти е доста трудно и неприятно да ги ядеш, поне при мене беше така. :)
Мнението беше редактирано от Yonislav Stamov на 21.01.16 21:52.
22.01.16
16:01
#3
Аз ги бъркам в блендера със вода и плодове и пия директно :) Добавям и доза протеин.
Мнението беше редактирано от Севдалина Тасева на 22.01.16 16:30.
22.01.16
17:19
#4
Ако напишеш в търсачката (горе вдясно) “овесени ядки” и дадеш ТЪРСЕНЕ във форума, ще се изненадаш колко много е изписано по темата. :)
Въпрос на вкус и предпочитания.
23.01.16
18:36
#5
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 23.01.16 18:39.
Най-много ми харесват с гореща вода и малко ядково масло - бадемово или фъстъчено + евентуално мед. Нищо не може да я бие тази рецепта, поне за мен.
25.01.16
12:00
#7
Аз обикновено ги ям за закуска и си ги приготвям предната вечер - заливам ги с вода или мляко и ги оставам в хладилника. Тези които си ги купувам от Лидл стават и след 10 минути накисване без никакво готвене! Може и за 1 мин в микровълновата ако бързаш.За вкус можеш да им добавиш 1-2 супени лъжици какао на прах - стават бомба.
26.01.16
13:53
#8
Слагам овеса в купа, добавям доза протеин и хладка вода, разбърквам и чакам 15мин. Хапвам с лъжицата :). Ако има мляко също бива.
Купувам си най-обикновенни овесени ядки, не брашно, финни, био и т.н
Мнението беше редактирано от Dale Cooper на 26.01.16 13:53.