От къде да си купя глюкоза на прах?

Здравейте,

От няколко седмици разпитвам навсякъде и немога да намеря глюкоза на прах на нормална цена за след тренировка.
Намерих в аптеките глюкоза 75гр по около 1лв някъде. Видях в фантастико и в кауфланд има течна глюкоза в  буркан. Тези двете не ме устройват. Искам например 5кг глюкоза на прах да си имам за след тренировка да си добавям в протеина. Някой знае ли място в София където мога да си купя?

Защо държиш да приемаш глюкоза?

защото съм много слаб и искам да пробвам. Знам че има 2 мнения по въпроса но моя въпрос е откъде да си намеря а не дали да приемам.

По въпроса ти няма две мнения, а само едно: ако искаш да качиш тегло, опитай с храна, а не с глюкоза. :)
Сигурна съм, че не си направил всичко необходимо по тази точка (храната) и едва ли си се запознал с всички подробности около глюкозата.

Напиши в гугъл “глюкоза на прах, цена на едро” и разгледай какво ти предлага търсачката. Аз нямам идея откъде да се вземе на едро, виждала съм пакети по 500 г. Също така изобщо не те съветвам да го правиш. :)

Успех!
(Моля, не ми се сърди заради тези отклонения от конкретиката на въпроса ти. Всичко е с най-добри чувства)

24.01.16
16:13

Във Фантастико има глюкоза в буркан, глюкоза на прах, фруктоза на прах и обикновена захар 1кг за 1,19лв. Аз си взимам по един пакет захар и след тренировка към протеина добавям по 15-20гр. Стига ми за два месеца.

Просто вземи да ядеш пич :) В моя дневник може да видиш какво хапвам. Но основното е протеини + въглехидрати от  зеленчуци и плодове.  Трябва да се опиташ да приемаш по 1,5гр протеин на кг телесно тегло и трябва да тренираш за да се употреби този протеин от тялото. Тялото се нуждае от около 1гр протеин на кг телесно тегло за да поддържаш. Ако искаш да качваш трябва да го докараш от 1,5гр до 2гр на кг. Като 2гр е ако спортуваш много яко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1