Искам съвет относно комбинация на 3 добавки

25.01.16
00:04

Здравейте, ако темата е излишна я изтрийте! :)
Спрял съм се на 3 продукта и искам съвет дали са уместна комбинация. Активно спортуващ съм на 25 години. Искам да увелича чистата мускулна маса, нямам излишни мазнини. Ето и продуктите:

протеин - Universal Nutrition Animal Whey
тестостеронен booster - Universal Nutrition Animal M-Stak
...и нещо за повече сила - Universal Nutrition Animal Rage XL

Ще се радвам на всякакви мнения и предложения!
Благодаря! :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.01.16 14:15.

Скъп протеин си си избрал :)

25.01.16
23:28

По-добре ги дай тези пари за к**ви и бело . Нищо не казваш за хранителния си режим , лаконичен си в информацията за себе си като цяло. От така зададената тема  се подразбира, че разчиташ само на добавките за подобрение на физиката ти. Ако не ти е добър хранителния режим, протеинът ще ти е излишен. М-стак е безбожно скъпа добавка. По-добре си вземи Leuzea Max на Cvetita Herbal в съчетание с Tribulus Max на същата фирма, макар че като се замисля, не излиза много по-евтино .

26.01.16
00:34

Подфорумът е за добавки, не за хранителен режим, по-логично е да се приеме, че му е наред режима на човека, пък ако не е - негов си проблем. Относно протеина съм на коренно противоположно мнение - ако режимът не е в ред, то би могъл да помогне,  ако е добър обаче - не виждам много смисъл от него. М-стак не разбирам кое му е скъпото, че чак и безбожно, по-евтин е от много други добавки, с по-слаб ефект, има сравнително адекватни дози и най-важното - върши работа. Със сигурност би имал по-добър ефект от комбинацията, която препоръчваш, а тя даже е доста по-скъпа от него. В Animal Rage XL обаче не виждам почти нищо полезно, освен Endurance & Perfomance Complex-а, но той е в твърде малка доза, така че, според мен поне, няма смисъл от него.

M-stak е по-скоро излишен. Едно заради това, че си на 25 и няма да ти свърши особена работа и второ, че и в него има 500 мг комплекс от стимуланти, който заедно с Rage ще дойде прекалено много.

Иначе протеинът и предтренировъчния продукт могат да се комбинират без проблем. Това важи за всеки един протеин и предтренировъчен продукт. :)

26.01.16
12:30

Освен това от М-стак трябва да се изпият поне 2 опаковки ... Напълно безмислено е .  За тези пари може да се състави много по-читав стак

Приятелче,защо са ти въобще тези добавки...ако тези пари които смяташ да дадеш, ги вложиш във истинска храна...като погледнеш и подобриш тренировката си ще имаш много по-добри резултати отколкото тези прахове....всичко което можеш да го намериш във добавките го има и във храната...само че във добавките са във пъти по-концентрирани...за сметка на овкусители,оцветители и други боклуци които ти и други хора незнайно ръгат във тялото си...ако си на храна има и още един плюс...даваш по-малко пари....и хапваш нещо което ти е биологично заложено да усвоиш по-добре...замисли се какво е протеина....белтъчини на прах....същото можеш да си набавиш и от всяка друга белтъчна храна...ако говорим за след тренировка са ти яйцата...една перфектна храна за това време...какво повече ти трябва...?!

Мнението беше редактирано от Ивайло Кулинов на 04.02.16 09:57.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1