31.01.16
10:03
Обмисляме покупка на такова чудо.
Някакви прИмоции се въртят в “Кауфланд” на мултикукър Делимано 50в1 (!?!), който имал и програма за бавно готвене.
Потърсих и видях, че има ползващи във форума, та ми се иска да споделят, дали си заслужава.
Ще съм благодарна за всяко мнение!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЗдравей! Аз имам Мултикукър на Филипс. Ползвам го непрекъснато. Поставила съм го върху стъклокерамичния котлон (много е лек). Готвя най-често на програмата за бавно готвене. Ползвала съм почти всички програми, освен тези за конфитюр и за кисело мляко. Имам го от около 3 месеца и забелязах, че започнах да готвя повече отпреди. На моя модел можеш да нагласиш след колко време да започне готвене, колко да продължи, а на програма варене първо водата завира и тогава кукърът сам си задава 30 мин. варене. Програмите за ризото и паста са много добри. Рядко готвех ориз, защото никога не ми се получаваше, но вече си го харесвам.
Според мен е добра покупка. Повечето рецепти приготвям, като слагам всичко наведнъж и пускам бавно готвене. След час супичката, яхнийката е готова.
Минус- на моя мултикукър не му се сваля капакът, а той задържа миризми и ми се иска да го накисвам. Но с малко повече минавания с мокра кърпа пак успявам да го почистя.
Здравейте, бях попитан на лично за грила от дневника ми и реших, че може да е полезно и за други.
Модела е този Ninja Grill. Видеото най- отдолу, показва доста добре какво прави.
Ние с жена ми натрупахме доста опит с такива уреди. Първо си купихме Instant pot, което за мен по- скоро беше скъпа тенджера под налягане с копчета и дисплей ? Става само за манджи и супи, но примерно, чисто месо с картофи или друго, си има вкус на варено. После си купихме това Ninja foodi
Това вече е съвсем друга бира ? Готвено, варено, печено, пресни картофи без мазнина, (ми както и да ги подправяш, без мазнина не са същите ?. Ние слагаме 2 лъжици на едно зареждане.) реално прави всичко и става уникално вкусно. Единствения му проблем е, че дори голямата версия не става за 4 човека. Тряват две зареждания. Съответно купихме и грилла. Сега обикновено в него слагаме месото, а в мултикукъра слагаме, някакви картофи или ориз и след 15 минути, 4 човека сме на масата. Естествено, ако човек не бърза, може да си прави много по- сериозни гозби. Има бавно готвене. Примерно едно голямо парче месо го слагаш за цяла нощ и става уникално. Отложения старт също е много удобен. Можеш да си го заредиш и да го нагласиш да ти е готово като се върнеш от работа. Другото предимство е, че като наготвиш, ако не отвориш капака, стои топло с часове. Като цяло съм много сме много доволни.
Понеже ме питаха и за линк за закупуване. Често пускат хубави промоции, но сега с този брексит, покупките от Англия станаха сложни. Много търговци дори спряха да доставят. Проверете добре, преди да поръчвате защото може да ви изненадат с допълнително ДДС и мито.
Мнението беше редактирано от Nev на 05.08.21 11:58.
05.08.21
13:04
А, чудно. Благодаря за написаното за Нинджата, Нев.
Има ги и в Германия, тъй че Брекзит не е толкова драматичен за закупуването им. Доставка с Габиели от там до България е супер опция.
Аз си взех кухненски робот, 1500W версията и съм влюбена в него. ❤️
Няма да сбъркат, ако започнат да използват не толкова пянтови пластмаси, които могат да се мият спокойно в миялна машина.
Ще им пробвам и мултикукъра скоро, ако успея да се убедя, че ми е необходим. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.08.21 13:06.
Забравих да напиша за филтъра на грилла. Нямам идея какъв е и как е направено, но грам не мирише, докато не отвориш капака. Ние се видяхме в чудо преди това с тези пожарни датчици ? Пускахме аспиратор, отворена врата и прозорец на кухнята за да не пищи. С нинджата няма драма. Отделно ако ползваш термометъра, реално не ти се налага често да отваряш и проверяваш защото си го настройваш, как искаш да е опечено, забиваш шиша и си пиеш бирата. Изписва ти дори ако се налага обръщане. Ние вече не го ползваме термометъра защото свикнахме, кое месо на коя функция и за колко минути. Мяташ, настройваш и не мислиш повече за него ?
казано от Т. Тодорова на 05.08.21, 13:04:
Има ги и в Германия, тъй че Брекзит не е толкова драматичен за закупуването им. Доставка с Габиели от там до България е супер опция.
Преди Нинджата, членувах в групата на instant pot в България. Всъщност там разбрах за Нинджата. И там постоянно споделяха линкове от промоции на английски търговци и коментираха, че в Германия рядко пускат такива големи намаления. Сега обаче гледам по групите, че на границата е касапница. Пращат дрехи, без етикети и пак им слагат мито и ДДС. Някои минават, други не. Явно според настроението на митничарите ? Затова съветвам да се провери внимателно особено ако не се купува директно от търговец, а приятел го купи и после тръгне да го праща. Някои търговци не им се занимава с бумаги и проблеми и директно си спряха да пращат извън Англия ☹️
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече