31.01.16
10:03
Обмисляме покупка на такова чудо.
Някакви прИмоции се въртят в “Кауфланд” на мултикукър Делимано 50в1 (!?!), който имал и програма за бавно готвене.
Потърсих и видях, че има ползващи във форума, та ми се иска да споделят, дали си заслужава.
Ще съм благодарна за всяко мнение!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Здравей! Аз имам Мултикукър на Филипс. Ползвам го непрекъснато. Поставила съм го върху стъклокерамичния котлон (много е лек). Готвя най-често на програмата за бавно готвене. Ползвала съм почти всички програми, освен тези за конфитюр и за кисело мляко. Имам го от около 3 месеца и забелязах, че започнах да готвя повече отпреди. На моя модел можеш да нагласиш след колко време да започне готвене, колко да продължи, а на програма варене първо водата завира и тогава кукърът сам си задава 30 мин. варене. Програмите за ризото и паста са много добри. Рядко готвех ориз, защото никога не ми се получаваше, но вече си го харесвам.
Според мен е добра покупка. Повечето рецепти приготвям, като слагам всичко наведнъж и пускам бавно готвене. След час супичката, яхнийката е готова.
Минус- на моя мултикукър не му се сваля капакът, а той задържа миризми и ми се иска да го накисвам. Но с малко повече минавания с мокра кърпа пак успявам да го почистя.
Здравейте, бях попитан на лично за грила от дневника ми и реших, че може да е полезно и за други.
Модела е този Ninja Grill. Видеото най- отдолу, показва доста добре какво прави.
Ние с жена ми натрупахме доста опит с такива уреди. Първо си купихме Instant pot, което за мен по- скоро беше скъпа тенджера под налягане с копчета и дисплей 😁 Става само за манджи и супи, но примерно, чисто месо с картофи или друго, си има вкус на варено. После си купихме това Ninja foodi
Това вече е съвсем друга бира 😁 Готвено, варено, печено, пресни картофи без мазнина, (ми както и да ги подправяш, без мазнина не са същите 😜. Ние слагаме 2 лъжици на едно зареждане.) реално прави всичко и става уникално вкусно. Единствения му проблем е, че дори голямата версия не става за 4 човека. Тряват две зареждания. Съответно купихме и грилла. Сега обикновено в него слагаме месото, а в мултикукъра слагаме, някакви картофи или ориз и след 15 минути, 4 човека сме на масата. Естествено, ако човек не бърза, може да си прави много по- сериозни гозби. Има бавно готвене. Примерно едно голямо парче месо го слагаш за цяла нощ и става уникално. Отложения старт също е много удобен. Можеш да си го заредиш и да го нагласиш да ти е готово като се върнеш от работа. Другото предимство е, че като наготвиш, ако не отвориш капака, стои топло с часове. Като цяло съм много сме много доволни.
Понеже ме питаха и за линк за закупуване. Често пускат хубави промоции, но сега с този брексит, покупките от Англия станаха сложни. Много търговци дори спряха да доставят. Проверете добре, преди да поръчвате защото може да ви изненадат с допълнително ДДС и мито.
Мнението беше редактирано от Nev на 05.08.21 11:58.
05.08.21
13:04
А, чудно. Благодаря за написаното за Нинджата, Нев.
Има ги и в Германия, тъй че Брекзит не е толкова драматичен за закупуването им. Доставка с Габиели от там до България е супер опция.
Аз си взех кухненски робот, 1500W версията и съм влюбена в него. ❤️
Няма да сбъркат, ако започнат да използват не толкова пянтови пластмаси, които могат да се мият спокойно в миялна машина.
Ще им пробвам и мултикукъра скоро, ако успея да се убедя, че ми е необходим. 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.08.21 13:06.
Забравих да напиша за филтъра на грилла. Нямам идея какъв е и как е направено, но грам не мирише, докато не отвориш капака. Ние се видяхме в чудо преди това с тези пожарни датчици 🤣 Пускахме аспиратор, отворена врата и прозорец на кухнята за да не пищи. С нинджата няма драма. Отделно ако ползваш термометъра, реално не ти се налага често да отваряш и проверяваш защото си го настройваш, как искаш да е опечено, забиваш шиша и си пиеш бирата. Изписва ти дори ако се налага обръщане. Ние вече не го ползваме термометъра защото свикнахме, кое месо на коя функция и за колко минути. Мяташ, настройваш и не мислиш повече за него 😁
казано от Т. Тодорова на 05.08.21, 13:04:
Има ги и в Германия, тъй че Брекзит не е толкова драматичен за закупуването им. Доставка с Габиели от там до България е супер опция.
Преди Нинджата, членувах в групата на instant pot в България. Всъщност там разбрах за Нинджата. И там постоянно споделяха линкове от промоции на английски търговци и коментираха, че в Германия рядко пускат такива големи намаления. Сега обаче гледам по групите, че на границата е касапница. Пращат дрехи, без етикети и пак им слагат мито и ДДС. Някои минават, други не. Явно според настроението на митничарите 😁 Затова съветвам да се провери внимателно особено ако не се купува директно от търговец, а приятел го купи и после тръгне да го праща. Някои търговци не им се занимава с бумаги и проблеми и директно си спряха да пращат извън Англия ☹️
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече