01.02.16
22:09
Здравейте.Понеже не съм много на “ТИ” със използването на добавки,искам да попитам удачна ли е комбинацията на този Л-карнитин: http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-carni-max-liquid и този фетбърнър : http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-herbal-burn#product-description с цел отслабване и има ли смисъл от тяхното комбиниране?Имам изготвен хранителен режим,който се базира на НВД.Другият ми въпрос е могат ли тези добавки да се консумират заедно със Суроватъчен протеин и Аминокиселини(BCAA)?
02.02.16
11:43
Комбинацията е добра, стига да имаш реални очаквания към ефективността на тези продукти и ролята им за режима. Няма проблем да присъстват едновременно с протеин и ВСАА в суплементарния план.
02.02.16
13:01
Благодаря за компетентния отговор.Прочетох други статии и мнения за тези два продукта и хората са доволни.Ако някой знае други качествени продукти от този род и тяхната комбинация моля да ги сподели ! :)
02.02.16
15:41
Аз лично сега ще се “нарязвам” с yohimbe на haya и l-carnitine на everbuild. Като по време на тренировка си пия аминокиселини, а след тренировка - изолат.
02.02.16
15:51
Аз аминокиселините ги приемам преди и след тренировка.Протеина сутрин и след тренировка.И идеята ми беше да включа и един бърнър или карнитин(или комбинация) в режима за по-добри резултати.
02.02.16
16:06
казано от Ростислав Арнаудов на 02.02.16, 15:41:
Аз лично сега ще се “нарязвам” с yohimbe на haya и l-carnitine на everbuild. Като по време на тренировка си пия аминокиселини, а след тренировка - изолат.
А опитвал ли си комбинацията на тези съставки,и какъв е техният резултат ако си?Или сега за първи път пробно ще го правиш?
Щом е тръгнала темата за фетбърнъри и подобни...
Аз правя следната комбинация- Йохимбин HCL + Синефрин + най- обикновен зелен чай. Виждал съм и Зелен чай като добавка на Now foods, можеби е по- добрият вариант, но както й да е.
Отделно си пия рибено масло и БЦАА.
05.02.16
18:35
казано от avitohol на 02.02.16, 18:16:
Аз правя следната комбинация- Йохимбин HCL + Синефрин + най- обикновен зелен чай. Виждал съм и Зелен чай като добавка на Now foods, можеби е по- добрият вариант, но както й да е.
Отделно си пия рибено масло и БЦАА.
Понеже прочетох,че Йохимбин-а е основната съставка на повечето бърнъри,не е ли по добре бърнър защото в него са вскючени повече нужни съставки за изгарянето на мазнини отколкото комплексното използване на тези ?
казано от Илиян Бачийски на 05.02.16, 18:35:
казано от avitohol на 02.02.16, 18:16:
Отделно си пия рибено масло и БЦАА.Понеже прочетох,че Йохимбин-а е основната съставка на повечето бърнъри,не е ли по добре бърнър защото в него са вскючени повече нужни съставки за изгарянето на мазнини отколкото комплексното използване на тези ?
Всъщност не винаги бърнъра е по- доброто решение.
Да, в него има доста съставки и добавени неща. Но запитай се в какво количество са те и дали изобщо имаш нужда от половината съставки в самия продукт.
Например в повечето бърнъри (готови продукти) има йохимбин, синефрин, кофеин, екстракт от зелен чай, таурин и тн. Но дали тези съставки са в оптималното за теб количество. В повечето случаи НЕ. В повечето случаи количеството им е толкова минимално, че реално нямаш полза от самият продукт.
В готовите продукти слагат доста ненужни неща, това е с цел оскъпяване на продукта- чист маркетингов трик.
Аз отдавна не си купувам готови продукти. Купувам си отделните съставки и си определям дневната доза. Това според мен (а и според много други) е по- добрият вариант.
07.02.16
14:58
Някой може ли да ми даде мнение за този Л-карнитин на BioTech и има ли полза от комбинацията му с хром,зелен чай и витамините от група Б?