Изчистване от транс мазнини ?

04.02.16
00:25

Здравейте!
Интересно ми е ,възможно ли е да се изхвърлят транс мазнините от тялото?

04.02.16
07:20

След така зададения въпрос, на мен пък ми стана интересно възможно ли е въобще човешкото тяло да образува транс мазнини?
Като цяло bb-team общноста следи какво влиза в тялото, пък изхвърлянето на каквото и да е си е естествен биологичен процес и няма нужда от съзнателна намеса. Имам чувството, че май не разбирам въпроса, но също така, и че нямаш достатъчно ясна представа за метаболизма на човешкото тяло. Можеш да бъдеш сигурен, че ако не приемаш такива мазнини, няма да ти се налага и да ги “изхвърляш” - в случай, че това те притеснява по някакъв начин. Преобладаващото мнение е, че транс мазнините трябва да се изхвърлят от менюто.

Замисли се ако не можеше как щяхме да изглеждаме...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1