05.02.16
22:56
Трябва ми някакъв бърнър или друга добавка, която максимално да подтиска апетита.Другите и качества не са толкова важни.Просто най-доброто което да убие всякакъв апетит.
Засега съм се колебая между следните:
1.AX Slim FX
2.Primaforce Yohimbine HCL
3.Pure Nutrition Black Fire
4.Syntrax Fyre - формулата с Yohimbe
Приемам отзиви от всеки който е пил от някое от следните, или има по-добър вариянт да предложи.Преди бях пробвал AX Stiumulant-X 1-Metiq, но не останах доволен затова и сега не го препоръчвам (Търси се не за мен)
Благодаря предварително.
То ако имаше добавка, която да убива всякакъв апетит, нямаше да има дебели хора.
Водата е доста добра добавка за целта.
И на мен би ми било интересно да прочета мнения по темата иначе.
Мнението беше редактирано от Елена на 05.02.16 23:12.
Аз няма да дам отзиви за добавките, но ще си позволя да добавя две допълнитлени опции- зелен чай и кафе :) На някои хора им помагат за подтискане на апетита.
06.02.16
12:12
От една страна, има един куп взаимодействащи си хормони, които чрез различни процеси влияят на апетита - лептин, грелин, пептид YY, GLP-1 и т.н. Но ние ядем и по нефизиологични причини, като скука например. А един от най-ефективните хормони за подтискане на апетита е серотонина. По-добре заложете на тази формула, отколкото на стимуланти (каквито са повечето вещества, които се използват в хранителните добавки).
08.02.16
13:11
Дори и да имаше толкова ефективна добавка, надали би била легална. Или щеше да е към категорията на медикаментите. :)
Колкото по-гладен е организмът ни и колкото повече намаляват мастните ни депа, толкова повече се увеличават сигналите за засилване на апетита. Т.е. дори и да намериш добавка, която да подтисне апетита изключително силно, това ще действа само до едно време. После сигналите за глад ще надделеят при всички случаи.
От добавките и бърнърите единствено термогенните имат свойството да подтискат апетита, а механизмът на действие е много прост - чрез покачването на адреналина и кортизола. Висок адреналин и кортизол - нисък апетит.
Но това доколко стимулантите намаляват апетита зависи и от индивидуалната толерантност към тези вещества.
Друг вариант, както спомена Solomon Kane, е чрез увеличаване на серотонина. Може да опиташ с добавки като 5-HTP и SAM-E, но дали ще са достатъчни като ефект само ти ще може да кажеш.
Когато аз съм на сериозен режим и гладът е прекалено силен, разчитам на високи дози кафе/кофеин, зеленчуци и вода. И повечко протеин, доколкото позволява режимът.
Но като цяло, силна воля, самомотивация и стискане на зъби му е цаката. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.02.16 13:36.
Cellucor Super HD точно за подтискане на апетита работеше перфектно при мен, без да е прекалено натъпкан със стимуланти. За съжаление тия дни изчезна от магазините, но вероятно все още има по някой останал някъде.
Пробвала съм хром пиколинат, но не работи. Единственото, което работеше, е забранено вече...
22.03.16
10:45
Най-работещият продукт за всички времена се нарича “воля” :)
казано от ME4O_TURIST на 22.03.16, 10:45:
Най-работещият продукт за всички времена се нарича “воля” :)
Точно... Като чуя някой да ми каже, че не може без сладко и направо ми се... Няма вариант да не можеш без нещо, всичко това са глезотии.
А колкото до убиване на апетита, има едно просто решение, яж повече салата, ще успее да ти запълни корема и няма да чувстваш глад. Също така яж по често, поне като за начало, защото като си много гладен и ти се иска да хапнеш нещо тестено или пък сладко.