Мнения относно street fitness програмата ми .

10.02.16
18:12

Здравеxте приятели, искам мненията ви относно стриит фитнес програмата ми дали е много натоварваща , целта ми е да усвоя всички везни,  сащо така и да увелича мускулната си маса. на 14 съм висок съм 1,65. Tренирам от 3 месеца
  Ето я и програмата.

6 обикновени набирания
6 бицебсови набирания
8 кофички
12 лицеви опори
7 повдигания крака от вис

тренирам кръгово , правя по 4 серии от всичко
тренирам от понеделник до петък само сабота и неделя почивка
Благодаря предварително. :D

Темата беше редактирана от Фики Антов на 10.02.16 18:37.

10.02.16
18:15

Жики, крака куга???

10.02.16
18:35

и крака правя , но съм забравил да напиша
иначе правя 12 клекове  с подцкок.  ;)

10.02.16
20:15

Здравей. Ако искаш везни, трябва да започнеш да го нарушаваш този отвес на тялото някак - махове, после мокри кофи, flying ass, повдигания на краката и торса от вис, sкin the cat, стойки до стена. Поразрови се в нета за нещата които съм написал. Не си спирай тренировките, а ги допълвай с каквото можеш.

Мнението беше редактирано от Dymag на 10.02.16 20:22.

10.02.16
21:32

мерси много dymag

12 клека с подскок, нещо друго ?

11.02.16
17:06

ми не само клекове

26.09.16
21:46

Ехей, Фики - как си с Dino, как си с Riki?
Един кьорфишек от плазма, или видеоигра за популярната тук и по онова време конзола NES. Писах рецензийка за DinoRiki (The Adventures of DinoRiki) и на твоята възраст сигурно обръщаш внимание на развлечението. Аз съм експерт, завърших “Резюме по теорията на видеоигрите” и включително до БАН беше изпратено.
Прочее, джиткай си сега, че след седемнадесет... ще ти се редуцират способностите. Така се получава у хората спрямо видеоигрите... Тази конзола и ще ти препоръчам, с FCEUX 2.2.2 и филтър нелошо се ползва в PC. Gens32 Surreal, точно в компютър, пък го прави перфектно - доколкото не бива оригинал, автентично. (Те липсват в държавата и цялата не би могла да произведе дори едно - 50 милиона население се изисква като минимум.)
Между другото, ами беше ми интересно как се справяш със зимата? Аз наскоро започнах повторно да изпълнявам процедури, след десетгодишно отсъствие от сцената, и се наложи да се подготвя за тежкия сезон. Искам да те посъветвам, че и да пропускаш дни, това не повлиява ни най-малко. Само при свръхтренирани атлети едва десетина денонощия ще доведат занижаване. От лостове някой като се връща, чак до двойка кръгли месеца не ще редуцират постигнатото.
Именно днес, а все още прохождам, вече цяла седмица съм пропуснал - пък не се притеснявам.
И не избързвай. Стаж като атлет се трупа с години, две-две и половина са колкото да се огледаш и да се запознаеш повърхностно с материята. Творческа зрелост, макар че не в културизма, се постига за две десетилетия до четвърт век.

05.10.16
08:31

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.10.16 09:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1