Протеин при покачване на ММ

11.02.16
18:27

Здравейте!Понеже тренирам от 2 години фитнес краката ми са доста развити в сравнение с горната част на тялото ми и сега съм спрял да ги тренирам за да навакса горната част.Въпросът ми е ,тъй като съм на покачване на ММ,трябва ли отново да си смятам протеина 2.2 по кг или след като не тренирам краката няма да имам нужда от толкова протеин?Имам предвид, че след като не ги тренирам те няма да имат нужда от много протеин ,защото нямат нужда да се възтановяват или съм в грешка?

11.02.16
21:36

Краката са ти половината тяло, значи приемай наполовина :D… шегувам се. Приемай си пак по толкова протеин, но според мен не спирай да ги тренираш, просто промени начина на трениране, по-леки тренировки с повече повторения.

Не спирай да си тренираш краката... Прави както колегата спомена - по-малко тежести, повече повторения.

13.02.16
15:54

Да, мисля че сте прави.Мерси за съветите! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1