Изчистване на подкожни мазнини

11.02.16
19:04

Здравейте,

Моля за съвет относно чистенето на подкожните мазнини. Досега не съм правил период за изчистване, но мисля, че дойде времето.
Малко за мен - 1.85 см, 90 кг. Целта ми е да изчистя подкожната мазнина без особена загуба на мускулна маса. Имам най-много в областта на корема.
Диетата ми е следната:
07:00 - 100гр. овес + 6 белтъка
09:00 - суроватъчен протеин + 1 банан
11:00 - 200гр. пилешко филе приготвено на грил тиган със зехтин + 100 гр. варен картоф
15:00 - 3-4бр. телешки кюфтенца + 100 гр. варен картоф
17:00 - тренировка
18:30 - суроватъчен протеин + глутамин
19:30 - 200гр. пилешко филе приготвено на грил тиган със зехтин + салата
10:30 - 250гр извара
Някаква промяна в диетата?
Въпросът ми е относно добавките - мисля да си взема течен л-карнитин и йохимбин като ги комбинирам със суроватка , глутамин и БЦАА. Какво мислите за Анимал кътс? Друга добавка да препоръчате за топене на мазнини
Смятам да правя 20-тина минути кардио след всяка силова тренировка (тренирам 4-5 пъти седмично)

11.02.16
19:54

да предположим, че си си сметнал КБ и си нагласил така менюто, че да си в деифицит.
8 хранения - много ... твърде много дори и за човек като мен, който обича да яде. Събери ги до 5 или 6 щом държиш да се храниш често.

Лошо си разпределил макротата. Малко мазнини, малко въглехидрат, малко фибри и много протеин

Следтренировъчното ти хранене е нааааай-важното, а ти ядеш салата с пилешко. Измести си 40% от въглехидрата тогава за да можеш да се възстановяваш от тренировките при дефицита.

Миналата година употребявах Анимал кътс, като го бях съчетал с други неща, но кат цяло останах доста доволен от него и определено бих повторил. Не е най-евтиният и има алтернативи, но това вече ти си го решаваш.

Ако до сега не си правил кардио, бих те посъветвал да го вкараш поетапно. Започни с две сесии седмично. Виж как сваляш, ако не си доволен увеличи или промени нещо друго.

(лично мнение)

Мнението беше редактирано от Fallen на 11.02.16 19:55.

11.02.16
22:14

Нямаш нужда от толкова много протеин. Редувай изварата и суроватъчния протеин. Ако това ти е храненето за дефицит спазвай го прави си нормалните тренировки без кардио и виж след седмица колко си свалил. Ако е до 700гр. значи е добре, и продължаваш да го спазваш, докато не спреш да сваляш. После може да орежеш малко от въглехидрата и да продължиш да следиш как сваляш. Кардиото го включваш в края на чистенето, за да не ти се налага да режеш още от храната, ако го правиш сега няма да ти е от толкова голяма полза.

Мнението беше редактирано от Aesthetic Un на 11.02.16 22:15.

Аз съм за animal cuts. Може да пробваш и everburn, от 1 месец го ползвам и ми действа доста добре.

12.02.16
17:25

Момчета, единственото, което ме спираше за Кътса е че бях чул, че му сменили формулата и не бил толкова ефективен, но снощи доста разрових и мнениятаа са повече положителни. Взех решение за следния стак - animal cuts, dymatize liquid l-carnitine, glutamine, bcaa, whey. Едно приятелче ме надъхва да вкарам и М-стак. Какво мислите?
Както казах  целта е чистене на подкожната мазнина и по-скоро дефиниране на мускулатурата, а не отслабване. Дайте съвет кога се пият кътса и карнитина, че нямам опит с този вид добавки.

Мнението беше редактирано от Dimitar Dimitrov на 12.02.16 17:26.

12.02.16
18:33

Кътса е супер няма проблем с новата формула. Пие се сутрин 1 пакетче след хранене и още едно преди тренировка, важно е да има поне 4-6 часа между двата приема. Цялата кутия е за 22 дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1