Прием на азотен буустер.

HU

16.02.16
17:40

Привет на всички.
Имам състезание по лека атлетика-спринт 200/400м
Та въпроса ми е кога да приема азотния буустер и въобще ще имам ли желания ефект (издръжливост/сила)?
Другото което е...на 16съм знам че ще имам силно сърцебиене и това че го приемам си е на моя глава но има ли вероятност да ми стане нещо (ще пия половин доза)

Привет,

Този тип продукти се приемат около 30-45 минути преди съответната тренировка.

Дали ще имаш желания ефект зависи от много фактори, основно от самия продукт (неговото съдържание и качество), приетата доза и толерантността ти към подобен тип продукти. Иначе да, този тип продукти се приемат с тази цел - повече енергия, сила, издръжливост.

Дали ще ти стане нещо, също няма как да гарантираме или някой да ти каже със сигурност. Може да се почувстваш чудесно, изпълнен с енергия, а може да ти стане лошо, да получиш силно сърцебиене и да припаднеш. :)

Най-добре първо тествай продукта преди някоя от тренировките си, за да видиш как ти действа, започни от минималната доза и чак след това го взимай преди състезанието.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 17.02.16 11:45.

17.02.16
13:16

Здравейте, ще ползвам темата на колегата тъй като и аз имам питане относно бустер.
Намира ли се накъде първата версия на jack3d?
И кой бихте ми препоръчали да си взема - Jack3d или Blackjacк и кой е по-силния от двата?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.02.16 13:17.

17.02.16
13:24

Има един на име ZKK . Мисля, че е немски . Няма нищо по-добро на пазара :)

казано от Дейш на 17.02.16, 13:16:

Намира ли се накъде първата версия на jack3d?

Едва ли... оригиналната формула съдържа съставка, която отдавна е в списъка на WADA. На теория може някъде да има изостанали количества някъде, но не знам до колко може да се разчита.

казано от Дейш на 17.02.16, 13:16:

И кой бихте ми препоръчали да си взема - Jack3d или Blackjacк и кой е по-силния от двата?

Такава препоръка е излишна. Този клас продукти не влияят еднакво при всички. Най-добрата идея е да вземеш еднократни дози и да прецениш сам кое как ти действа.

казано от ME4O_TURIST на 17.02.16, 13:24:

Има един на име ZKK . Мисля, че е немски . Няма нищо по-добро на пазара :)

ZKK е марката, предтренировъчният им продукт се казва KHANAGE. Формулата не е лоша, но и не предполага някакво вълшебство. Сигурно удря здраво - 350 mg кофеин в доза...

17.02.16
13:40

Да, да :) Прав си .  Аз по принцип не използвам предтренировъчни продукти , но едно приятелче ми даде да го пробвам. В сравнение с други продукти, които съм опитвал , ми се стори окей :)

17.02.16
21:12

казано от Marian Romanov на 16.02.16, 17:40:

Привет на всички.
Имам състезание по лека атлетика-спринт 200/400м
Та въпроса ми е кога да приема азотния буустер и въобще ще имам ли желания ефект (издръжливост/сила)?
Другото което е...на 16съм знам че ще имам силно сърцебиене и това че го приемам си е на моя глава но има ли вероятност да ми стане нещо (ще пия половин доза)

По принцип в повечето азотни бустери има и някои почти ненужни съставки, или съставки в твърде малко количество.
А и наистина не се знае как ще ти повлияе. Пил съм такива от които и с 2 дози нищо не усещащ, случвал съм и на такива при които от половин доза започваш да трепериш. Така че според мен, в твоя случай такъв тип добавка не е удачна. Особено щом си на 16 години.
Като искаш енергия, просто пийни едно кафенце.

HU

19.02.16
13:05

Порбвах го. Усещането беше прилив на енергия в рамките на 1/2часа и  след това нищо.
Сърцебиене не съм усещал.
Но както каза колегата по-горе с едно кафе сигурно щеше да е същото.
Четох че на някои им действало направо разцепващо и не си намирали място.Аз такива пристъпи не усетих и от цяла доза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1