По кое време ходите на фитнес

16.02.16
19:43

Дайте някакъв съвет,  на работа съм до 4ч след това към 5 отивам да тренирам, но нямам особено голяма сила да кажем, обаче никога не бях обръщал внимание на този фактор, качвам се тренирам и слизам, и от 2 дни насам, си викам, абе дай да променя времето някак си усещах че вечер ще ми е по добре, но се отлагах, и пробвах вчера и днес към 7-8 привечер, и все едно съм друг човек с други тежести и така.. и след това си заспивам в 11 като човек, иначе като тренирам в 5 и към 9 съм заспал и на сутринта винаги ми е зле, а като тренирам в 8 и заспя към 11 сутринта съм свеж?

16.02.16
21:25

казано от Hektorcho на 16.02.16, 19:43:

Дайте някакъв съвет

Здравей. А какъв точно съвет търсиш? (wasntme) Относно това кога да тренираш ли? Нали разбираш, че това е строго индивидуално и е въпрос на себеусещане, активност през деня и т.н. Аз тренирам сутрин, на гладно, всякакво друго време за трениране ми е неприятно. Преди време тренирах късно вечер, сега дори не мога да си представя, че съм го правила.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.02.16 22:07.

17.02.16
09:55

Аз тренирам между 19.30-21.00 след работа и ми помага да преборя стреса. По принцип се чувствам доста уморен като започвам, но като започна всичко друго няма значение. Просто има дни, в които “не си във форма” и не спорят особено тренировките, независимо от часа. Иначе ми се е налагало да тренирам и 1-2 ч. след полунощ. Тогава тренирам най-успешно (по принцип съм нощна птица), но пък съкращавам от съня.

17.02.16
10:45

Тренирам сутрин преди работа и за мен е най-доброто време. Малко време ми трябваше да свикна да ставам в 6, но сега ставам без проблем. Сутрин е по-спокойно, по някаква причина тренировките ми са по-качествени сутрин, деня ми е по-хубав като го почна с тренировка. Вечерта след работа съм изморен и гладен, трябва да обърна внимание на семейството и докато ги свърша тия неща желанието ми тепърва да ходя да тренирам се е изпарило.

19-20 до към 21-21.30 :)

17.02.16
19:05

Тренирам според възможностите си за конкретния ден, в различно време. Имам спад в кондицията до час, час и нещо след ставане от сън, и вечер след 20:00 часа, но ми се случва да тренирам и в тези диапазони, ако алтернативата е да пропусна тренировка.

Мнението беше редактирано от Dymag на 18.02.16 17:54.

17.02.16
20:11

Добър вечер на всички, и благодаря за отговорите, и аз сутрин искам, но работата ми не го позволява, тръгвам към 7 без 15 и се прибирам в 4, ще се ориентирам напълно в диапазона 18-20ч

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1