Хранителен режим

Здравейте!
На 22 г. съм, висока съм 177 см, килограмите ми варират между 54-56 кг. Проблемът ми е, искам да се стегна в областта на корема и ханша, защото водех до скоро много заседнал живот и тези области са отпуснати. Един инструктор ми препоръча хранителен режим и тренировки. Тренировките включват различни силови упражнения, упражнения за проблемните части и кардио на края на всяка тренировка. Проблемът ми е съчетаният с него хранителен режим. За закуска ми се полага 1/2 цитрус, след това тренировка, след тренировката 100 гр месо и салата, за вечеря същото. Не знам дали съм твърде разглезена, но не ми понася. По време на тренировките ми става лошо, не мога да ги изпълня пълноценно. Да увелича ли количеството на тези продукти или има друга подходяща диета ?

Забрави го този инструктор.
Това, което той е нарекъл хранителен режим, е чист глад и е най-грубата грешка, която може да се допусне. Имам странното усещане, че и тренировките му са такива, но това е друг въпрос. Огледай сайта, попрочети и опитай да разбереш каква е идеята на храненето и отслабването. Което не е ясно - питай - ще обясним.

Забрави за инструктора - това споменах ли го?
Няма какво да научиш от него, следването на “съветите” му ще заплащаш със здраве.

Благодаря, че се отзова! Ще разгледам обстойно сайта, за да добия представа и ще задавам пак въпроси, ако има такива. Ще послушам и другото - забравям за този инструктор. :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1